Direktlänk till inlägg 20 mars 2017

I dag är ingen bra dag....

Av AME - 20 mars 2017 10:52

Idag är en "ingen bra dag"...känner mig ledsen och lusten till allt är som bortblåst och jag vill bara ligga kvar här under täcket tills allt vänder, vill inte ens kliva upp men jag lär väl måsta kliva upp och gå på toaletten i alla fall.


De sista veckorna har jag känt hur min sinnesstämmning sjunkit men jag har väl varken sagt något om det eller visat det. Har istället bitit ihop och kört på som vanligt. Förra veckan gjorde jag över 50 timmar på mitt jobb och i helgen blev det bara 7.5 timmes sömn från fredagmorgon till söndagkväll och det kändes rejält i kroppen så när jag skulle skjutsa upp mina barn till sin pappa igår kväll så fick min sambo så lov att köra eftersom jag var så trött och ville inte köra själv.

På vägen hem igen blev det diskussioner i bilen och det gjorde att jag ligger här jag ligger idag, lägre än låg i sinnet och tårarna vill inte sluta rinna...skrev följande på facebook nyss....

 

************************


När bakslag kommer så kommer det rejält och jag ogillar dessa! 
Att det sen då finns de som inte kan eller ens vill försöka förstå hur det är/kan vara med detta gör ju inte det hela bättre precis.
 
Det går liksom inte att styra allt som händer i och med sin kropp...kunde man det, ja då skulle väl ingen behöva vare sig må dåligt eller bli sjuk på olika sätt.
ALLT påverkar en människa från den dag man föds och man präglas utav livet, genom livet.
Vi är alla olika med olika uppväxt och olika erfarenheter i och kring saker och ting. Vi har varit med om olika saker och upplevt olika händelser. Vissa har seglat på ett bananskal genom livet och andra har åkt en hiskelig berg och dalbana.
Vi tänker, tycker och känner olika...och vi är alla olika känsliga utav oss och reagerar olika kring saker och ting och i situationer.
 
Det som någon skrattar åt kanske får någon annan att gråta. Det som någon ser lätt på kanske är allvar för någon annan. Det som någon ser som oviktigt kanske är väldigt viktigt för någon annan.
För någon kanske de små sakerna i livet är det stora, saker som andra kanske ser som "trams".
En del människor har lätt för att glömma saker som varit medans andra bär det med sig livet igenom.
Vi ÄR olika! Och saker PÅVERKAR oss olika.
 
Nä, nu går jag ner i min källare för ett tag...om jag hade nån 😜 alla dagar är inte bra dagar och idag är en sådan "inte bra dag" och det finns det ANLEDNINGAR till...tur att nya dagar kommer hela tiden, i morgon är en annan dag.
 
*******************************************
Och som sagt, jag hoppas morgondagen blir bättre...och att den jag lever med kanske kan börja förstå hur det är med allt.
 
 
 
Annie

Annie

20 mars 2017 11:43

Vad jobbigt för dig ..
Ont i själen är det värsta :/

Hoppas det känns lite bättre om ett tag .. :)

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

AME

20 mars 2017 15:59

Ja dagar som denna är inte roliga men det är ju tur att det inte är varje dag...min själ är dock väldigt skör utav olika anledningar, på grund av sånt som varit, och det behövs ibland bara väldigt lite för att min sinnesstämning ska sjunka. Men jag reser mig också snabbt....och det är ju bra :)
I morgon är som sagt en annan dag.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards