Alla inlägg den 20 februari 2017

Av AME - 20 februari 2017 12:07

och ny vecka på gång.


Vill börja med att skriva lite om vädret...alltså BLÄÄÄÄÄ!!!

Det värsta jag vet är när det är slaskigt, spårigt och halt efter vägarna vilket det var i går då jag skjutsade upp barnen till sin pappa. När det väglaget råder så sitter jag och spänner mig så in i helsike så idag har jag ont i axlar, nacken och bröstrygg vilket ju i sin tur leder till att jag har huvudvärk också..så idag är det väl lite så där kan man säga. Vädret idag bjuder på snö och det tar jag faktiskt tacksamt emot...snö och minusgrader så att man kan köra med skotern igen och kunna ta sig ut på isen utan att slå ihjäl sig. Kollar man på yr.no så utlovas ju strax över 15 centimeter med snö under veckan och temperaturen ska ligga på minus både dag och nattetid...så nu hoppas jag på det!


Blippade till på mobilen i morse och jag fick en natt till inbokad nästa vecka...nu fattas det bara 6 timmar så ligger jag på + sedan och det tror jag nog att jag ska få ihop så det känns ju bra. Har ännu inget hört om tjänsterna på nattpatrullen så ny hyser jag ingen förhoppning alls om att få det eftersom de tjänsterna börjar den 1 mars och det är ju bara 1 v kvar till dess....så det är väl bara å fortsätta jaga timmar.


Idag blir det nog inte så många knop gjorda...när axlar, nacke och huvud värker vill man ju helst inte göra så mycket eftersom det värker. Ska göra en tur till mamma i alla fall och hjälpa henne med att betala räkningarna och åka och handla lite...


Dagar som denna önskar jag att jag hade några vänner på lite närmre håll. Finns ju ingen jag umgås med här jag bor nu utan de jag umgås med bor ju där jag bodde förut...så de enda jag träffar är ju min mamma, min svärmor ibland också de jag jobbar med när jag jobbar. Det är aldrig någon som komemr och hälsar på och vi hälsar inte på några vi heller så jätteofta. Sitter mest hemma och ibland så känner jag mig rätt ensam här...men ibland tycker jag det är rätt skönt också. Idag känner jag mig dock lite ensam....men men.


Fyllt på mat i fågelstugorna också och laddat med talgbollar och nu då jag kikade ut så var det fullt med småfåglar där...antar de blev glada över att få påfyllt. Det är domherrar, talgoxar, blåmesar, titor, nötskrikor också har vi haft både gröngölingar och gråspett på besök....rådjuren tycker också om solrosfrön har jag upptäckt för de brukar också komma på besök och mumsa i sig det som fåglarna sprätt ner på marken.


Nu åka till mamma!


#skitväder #halka #snö #mamma #ensam #jobb #domherrar #talgoxar #blåmesar #titor #gröngöling #gråspett #rådjur #natureninpåhusknuten #ont #nackproblem #huvudvärk



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards