Alla inlägg under november 2013

Av AME - 5 november 2013 21:35

Sitter just nu i soffan och insuper härlig musik då hjärtat håller rep med ett av de band som han är med i...Tobias Larsson Band...och som alltid då det gäller musik så njuter jag för fulla muggar.
Hela kroppen fylls med ro, frid och man bara är ett med musiken...

Livet är rätt härligt just nu :-D

Fick veta nu i kväll då jag kom hit till hjärtat att han börjar senare i morgon vilket innebär att det blir sovmorgon för oss och jag funderar på om jag ska ta och göra mig en sväng in till Hudiksvall under de timmar som hjärtat jobbar för att försöka hitta mig en tjockare jacka och eventuellt även ett par skor, typ kängor...och i stället för att åka in någon dag till Sundsvall då jag är hemma så kan jag ju åka in till Hudiksvall då jag är här, kanske jag ev kan ta hjärtats bil de timmarna han jobbar och åka med han då han far.

Vi får se...

Av AME - 4 november 2013 17:02

12 dagar sen senaste inlägget?! Kanske dags att skriva liiiite...men  vad ska jag skriva? Vad har hänt och hur har det varit sen sist?


Jo barnen har ju haft höstlov hela förra veckan och det har de tillbringat hemma hos mig...i onsdags var jag, barnen, Hans-Erik och hans dotter i väg till Sundsvall på himlabadet och tillbringade ett par timmar där med bad, vattenrutch åkning, fika och mat. Blev så varm inombords då när Hans-Eriks dotter följde med honom hit och sov över + tillbringade den dagen med oss för det betydde så mkt för mig...att vi gjorde något tillsammans, ja, hjärtat, mina barn och hans dotter....pricken över i:et hade ju varit att hans son också varit med men dels så bor ju han på annan ort och dels så var det betydligt viktigare att hans dotter och mina döttrar fick lite tid tillsammans...


Det har tillbringats mycket tid tillsammans med kärleken sedan sist jag skrev och på den biten känns allt bara så bra, tror känslorna till honom bara fördjupas allt mer för varje gång vi är varandra nära och jag tror mina barn kommer honom allt närmre också för var gång...att se hur de busade och hade sig med honom då vi var och badade var underbart!! :)


I lördags fyllde jag år och barnen fixade med tårta åt mig och de köpte en blomma, skrev ett kort och sjöng för mig....mammaögonen tårades och mammahjärtat blev varmt...älskade barn <3
Av hjärtat fick jag ett par jättefina silverörhängen och det var inte för iintet ögonen tårades då jag fick dom...älskade Hans-Erik <3


   

Vid 16 tiden hämtade barnens pappa dem för en "pappavecka" och hjärtat och jag gjorde oss i ordning för fest.
Klockan 18 åkte vi upp till min kusin och satt där hos henne och hade lite förfest innan det var dags att bege sig ner till en lokal i grannbyn där det var fest/disco...och nu ska ni få höra gott folk, speciellt ni som anser att jag är bitter över sånt som varit...jag gick ut med hjärtat, min kuisn, ett kusinbarn, en kompis OCH mina barns fars nya....DET NI!!! Och vet ni vad....hon är en underbar människa, rolig, trevlig och jaaa...toppen helt enkelt!


Jag GLÄDS verkligen med mina barns pappa....men det tog lång tid innan jag kom till denna punkten....men nu då jag väl gjort det så känns det bara så bra!!! Önskar jag kunnat slutit fred tidigare men jag antar jag var tvungen att få läka helt först och finns ro själv innan jag var redo....det känns så bra och jag tror nog någonstans även att mina barn tycker det är skönt. Att de kan se att jag umgås med henne, har roligt med henne, att vi kan fika tillsammamns och umgås tillsammans med mina vänner (som ju också blivit hennes)...


Visst, jag är jätteledsen över att situationen blev som den blev men det ligger bakom nu och nu ser jag bara framåt...hon är en viktig del i mina barns liv och eftersom jag tycker om mina barns far och vill honom enbart gott så känns det nu som så att jag faktiskt fått frid på något sätt :)


Det var jättekul att gå ut på det viset och jag hoppas det kan ske fler gånger, att hon vill följa med oss ut...


Hjärtat åkte hem till sig i går och saknaden kändes vid nästan diret då han åkt...speciellt i går då jag kröp ner under täcket...nu har vi ju varit nära varandra så mycket sista veckorna så man nästan har blivit van vid värmen och närheten då man lagt sig om kvällarna men i går var det tomt.....men i morgon är det jag som styr kosan till paradiset och tillbringar ett par dygn där hos honom...i  morgonkväll + onsdagkväll kommer jag dessutom få äran att lyssna till sång och musik eftersom 2 av hans band ska ha rep hemma hos honom :)


I dag har jag varit på arbetsförmedlingen i Ånge och träffat han som kommer vara min handläggare nu då jag ska till att börja komma ut i arbetsträning...ska tillbaka dit den 18e igen och då ska jag skrivas in på arbetsförmedlingen och diskutera kring en ev lämplig plats för arbetsträning. En del av mig vill ju tillbaka till vården igen men en annan del av mig vill prova på något helt nytt....så nu skall det funderas till dess jag ska dit igen.







Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards