Direktlänk till inlägg 1 april 2014

Men OJDÅ !

Av AME - 1 april 2014 14:28

Så har ännu en vecka sprungit i väg i raketfart...och i dag skriver vi 1 april!

Någon som blivit lurad i dag månne?
Jag har klarat mig i från den biten...än så länge iaf, dagen är ju inte slut än.


Kom på att jag alldeles har glömt att skriva om att mitt yngsta guld fyllde 8 år här den 23e mars...8 år!!!! Det är inte klokt vad tiden rusar i väg...var ju nyss hon kom upp på brösten den där morgon kl 05.17 och nu...8 år!


 


Hon fyllde söndagen den 23e men hade badkalas för sina vänner på badhuset i Fränsta i söndags och då var vi båda familjerna samlade runt henne...både hennes pappa med sin nya familj också jag och hjärtat...och det, det måste jag säga kändes väldigt väldigt bra!!!


Är så jäkla lycklig att livets bitar har fallit på plats och att vi kan umgås allesammans...och jag är så glad över livet som barnens pappa har fått, han har en underbar sambo och en underbar stor härlig familj...bara så lycklig att jag nådde den punkten där jag kunde försonas i allt som varit.


Han kommer för alltid vara en del av mig i och med våra underbara barn och tiden vi hade bevarar jag inom mig...det var ju inte för intet jag älskade honom i 12 års tid.


Jag tog mig vidare i från något jag aldrig trodde jag skulle ta mig ur och jag har nog faktiskt min älskade att tacka för det...när jag fann honom så fann jag mig själv.
Han fick mig att hitta leendet igen och får mig att skratta. Han får mig att känna mig både vacker och älskad. Han ger mig en sån bekräftelse och trygghet....med honom blev jag hel och jag älskar den mannen av hela mitt hjärta.


Sitter just nu i skrivande stund i hans lilla stuga i det jag kallar för paradiset och jag mår så bra!
Inväntar att han ska höra av sig och säga när jag ska möta upp honom där han jobbar för i kväll ska jag få följa med honom på rep med ett av alla de band han är med i...vilket innebär att jag kommer att bli presenterad för ytterligare några av hans musikervänner och det känns bra.


I morgon ska jag träffa en utav cheferna för ett av boendena här i Hassela/Bergsjö och det känns bra att få komma dit och presentera mig personligen. Har ju anmält mig till en bemanningsgrupp men tycker det känns så klent att  bara fylla i ett formulär som sedan alla får ta del utav...vill hellre både kunna visa upp mig och presentera mig personligen, känns liksom bäst så...mänsklig kontakt.


Livet känns faktiskt väldigt väldigt bra just nu...finns bara en klump som sagt och det är detta med mina älskade barn och hur allt blir när jag flyttar...men det löser sig, det ska bli bra...vi får alla hjälpas åt att se till att det blir till det bästa för dem <3 de är ju de dyraste jag har!!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards