Direktlänk till inlägg 12 februari 2015

Spänd....

Av AME - 12 februari 2015 11:12

I dag sitter jag hemma i soffan och är spänd som en fiolsträng av förväntan kring en sak som jag och hjärtat kanske kan få klarhet kring i dag...en sak som kommer att innebära viss (rätt stor) förändring för oss.

En sak som jag vill tro på men som jag inte riktigt vågar tro på föränn vi vet.

Och vet gör vi kanske om någon timme :)


I övrigt känner jag mig rätt seg i dag...antar det kommer efter då jag var vaken i nära 40 timmar mellan måndagmorgon och tisdagkväll...anledningen var att jag först jobbade 6.45-15.15 och sen körde en vaken natt på det...efter den natten åkte jag direkt till sundsvall och tillbringade dagen på himlabadet tillsammans med yngsta tösens skola. Så jag var alltså vaken från 05.50 på måndagmorgon till strax efter 22 på tisdagkväll...och även fast jag sov bra i går natt och nu i natt så känner jag mig ändå väldigt seg.

Ska lägga mig sedan igen runt 17 och försöka sova 2-3 timmar för sedan ska jag ut och jobba natt igen.


I måndags då jag jobbade dagen blev dagen på jobbet inte riktigt så som de brukar vara. En av de boende somnade in lugnt och stilla och när en sådan sak händer så blir det ju till att omstrukturera sina sysslor. Jag var den som först kom in till den avlidne då de 2 sönerna som var hos sin mamma larmade på larmet och som sedan såg till att sköterska/läkare kom dit för att kunna dödförklara henne innan jag och min svägerska (som också jobbar där) tog som uppgift att klä henne och göra henne klar så barnen kunde få ta ett farväl av sin mor.
Allt var så fint och jag kände mig nöjd då jag gick hem...var ju tänkt jag skulle sova någon timme då jag kom hem eftersom jag skulle ut och jobba natten också men jag hade för mycket tankar i huvudet då så det blev ingen sömn alls.


I morgon är det fredag och då ska jag upp till Torpshammar och hämta mina älskade guldkorn. Förra helgen var det bara yngsta tösen som kom till oss eftersom äldsta tösen ville vara kvar i Torpshammar och gå på en fest som en av hennes klasskompisar skulle ha då på lördagen. Hon var helt själv där hela helgen eftersom pappan och den övriga familjen åkte ner till Stockholm. Kan tänka mig hon tyckte det var skönt att vara hemma helt själv eftersom de annars är 8 stycken i den familjen...hon kunde ju spela musik så som hon ville, se på vilket tv program/film hon ville, lägga sig i badet utan att någon röck i dörren och behövde på toan....så jag antar hon tyckte det var skönt.


Många kanske inte skulle låta sin 14 åring vara hemma själv en hel helg men både hennes pappa och jag litar på henne till 100% så det var inget att fundera över då hon sa att hon ville vara hemma där.


Men i morgon får jag med mig båda töserna hit och får dessutom 2 bonusdagar eftersom de har ledigt från skolan på måndag och tisdag...och som tur är så har jag lediga dagar måndag och tisdag :)

Får se nu vad vi ska hitta på...på lördag är det ju alla hjärtans dag så då tänkte jag i alla fall vi skulle fixa något gott att äta och sen kanske vi ska försöka vara ute nu då det är så bra väder. Lite synd är det dock att det töat så väldigt men kanske kan vi ta oss ut på någon is eller åka iväg så barnen får åka lite slalom i backarna...vi får se.


Nu ska jag fortsätta vara som en spänd fiolsträng ytterligare ett tag men snart hoppas jag kunna slappna av...tjing på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards