Alla inlägg den 14 mars 2017

Av AME - 14 mars 2017 01:55

Ibland känns det som om jag håller på att tappa bort mitt jag, att människor runtom mig vill jag ska vara som någon jag inte är. Skrev ju tidigare om detta med att en del säger åt mig att jag inte kan tycka , tänka eller känna så som jag gör ibland...och det är då det känns som om jag håller på och ska tappa bort mitt jag.
Jag kan inte bli någon annan än den jag är och jag måste få känna så som jag gör, tycka så som jag gör och tänka så som jag gör....annars förlorar jag mitt jag.


Alla vi människor blir präglade av våra liv, vi präglas från den dag vi föds tills den dag som vi dör. Alla bär vi på olika erfarenheter, alla har vi varit med om olika saker och hos vissa har saker kanske satt sina spår lite extra. Vi har olika erfarenheter utav olika relationer, relationen till våra föräldrar, skolkamrater, kompisar, arbetskamrater och medmänniskor. En del av oss har varit med om hemskheter och ledsamheter och sånt sätter sina spår. Många bär på ärr som börjar blöda så fort de påminns om dess uppkomst. En del människor går genom livet med ett leende på läpparna medans andra gråter sig igenom det...jag gråter mycket.


Jag är en väldigt skör människa men jag försöker låtsas vara stark och biter ihop så långt jag kan...tyvärr brister det ofta då jag är ensam och jag vet med mig att jag kanske borde vis hur det känns lite mer. Jag bär på saker som väldigt få vet om och en del saker har jag knappt berättat för någon, finns även saker som jag kommer ta med mig i graven, saker jag inte vill prata om. Har i och för sig nämnt en utav de sakerna som hastigast för en person men hen verkade inte göra någon större notis om det så det gjorde mig bara än mer ont då jag såg att hen inte verkade bry sig på det vis jag önskade...


Tidigare så var jag en rätt tyst människa men nu försöker jag säga sånt jag vill och berätta sånt jag känner. Blir därför rätt förvirrad då en del av dem som vill jag ska göra detta säger åt mig att vara tyst...ibland känns det som om jag håller på att tappa bort mitt jag. Hur ska jag vara för att passa?!


#vilsensjäl #atttappabortsittjag #skör #gråter #villbarafåvaradenjagär

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards