Alla inlägg den 3 juni 2015

Av AME - 3 juni 2015 15:16

Är fortfarande kvar hos pappa på hospice men ska åka hemöver om ca 1-1.5 timme har jag tänkt.
Pappa sovit gott hela natten, hade lite besvär av hosta ett tag men har sovit bra till största delen.

Pappa har suttit uppe en liten stund på förmiddagen ute i "vinterträdgården" och druckit en kopp choklad och ätit en smörgås, tog nig på den lilla kraft han har ty efteråt blev han jättetrött och har sovit lite till och från.
Fick veta av en i personalen här att pappa hade fått ett blodtrycksfall och svimmat av i måndags då de hade hjälpt honom på toa men det var det ingen som upplyst mig om...bara tur kanske att jag fick veta det!? Berättade att han ju fått något liknande på sjukhuset också....kan ju vara bra att hålla lite extra koll eftersom det nu tydligen hänt igen.

Ringde min chef också idag och sa att tanken nu är att börja jobba lite från v 24. Har nattjobb till största delen och har därför ganska mycket ledigt. De vet ju att det kan hända saker så jag måste åka iväg om det blir något akut men att jag tar ett jobbpass i taget så länge pappa finns kvar.
Det kan gå snabbt men det kan ju också ta tid och jg kan ju inte bara gå och vänta på slutet eller vad man ska säga...jag måste leva själv också och det känner jag att jag kan göra nu då pappa är här och jag både vet och ser att han har det bra.

Åker hem om dryga timmen och ikväll ska hjärtat och jag ta oss iväg på bilbingo...ska bli skönt med den typen av avkoppling...och har vi dessutom tur så får vi använda tutan också.

Bara hoppas att vädret håller sig till uppehåll ty det har nu idag både regnat, haglat och åskat...och det är inget trevligt väder att sitta på bilbingo i....

I morgon ska jag försöka få fredagen att gå ihop på nåt vis...Hur vet jag inte men det ska gå...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards