Direktlänk till inlägg 9 juni 2015

Några dagar sedan sist...

Av AME - 9 juni 2015 09:54

Ja nu var det ett par dagar sen jag skrev sist...sist skrev jag ju om att det var rörigt och jag visste inte hur jag skulle få ihop min pappas 80 års dag i fredags men det löste sig ganska bra ändå.
Min pappas ena lillebror ville åka och gratulera papa så han plockade med sig mamma ner till hospice så där sparade jag in en resa.
Vi som grattade pappa i fredags blev alltså jag, mamma och hans ena lillebror. En av hans lillasystrar satte över pengar till mig så från henne fixade jag en stor blomsterbukett också ringde jag upp henne sedan så hon och pappa fick prata med varandra.
Blev en bra dag...

När vi varit hos pappa så åkte mamma med mig hem till Torpshammar eftersom jag ändå skulle dit och hämta barnen.

När barnen och jag kom hem till Hassela så hade hjärtat fixat med mat = grillad fläskfilé, pommes, 4 olika såser, sallad och ett gott glas med rött till. Blev sedan en kväll i avkopplingens tecken med tevetittande och soffmys.

I lördags var det ju Sveriges nationaldag och vi var på nationaldagsfirande nere på byn. I vanliga fall brukar firandet hålla till utomhus men i år blev det inne eftersom det regnade hela dagen. Hjärtat hade hand om ljudanläggningen både på dagen och på kvällen.
På dagen var det lite blandad underhållning och på kvällen vr det grill och tårtbuffe med underhållning.
Så på lördagen var vi inte hemma mycket...

I söndags hade vi en rejäl sovmorgon ända till klockan var 11och efter det att vi intagit frunch begav vi oss till allmänningen och kastade in ved i vedboden i ett par timmar. Svärmor kom förbi också och vi fikade nere vid vattnet....behöver jag säga att det var underbart?!
Längtade lite extra till nästa år den här tiden då vi bor där på heltid.
Under de kommande 5 månaderna nu ska det rivas, byggas till och byggas om men i december hoppas vi det ska vara klart för inflytt...jag LÄNGTAR!!!

Igår åkte jag upp till pappa på hospice och jag har varit hos honom nu tills i dag. Åker väl hemåt igen fram emot eftermiddagen/kvällen för i morgon är det möte på jobbet som jag tänkte gå på och sedan är det bilbingo i morgonkväll.

På torsdag är det sen skolavslutning för barnen så då ska jag först till Fränsta på äldsta tösens avslutning och sedan till Torpshammar på yngsta tösens avslutning...efter avslutningarna blir det gemensam avslutningsfika hos barnens pappa med familj innan jag sedan åker hemåt.
Barnen blir kvar hos sin pappa de första dagarna på somarlovet för de ska vara med och sälja på " Sveriges längsta loppis" på lördag....sen får jag se när det blir att de kommer till oss.
Jag tänker ju börja jobba mina nätter nästa vecka men hjärtat är ju ledig....

Pappa på sin 80 årsdag med buketten från sin lillasyster...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards