Alla inlägg den 2 september 2013

Av AME - 2 september 2013 19:00

Måndagkväll och huset lever = mina guldkorn är hos mamman <3 fast just för tillfället har de faktiskt rymt sin kos ner till "lillsis"...äldsta tösen skulle få låna symaskinen och laga en ficka på sin jacka och yngsta tösen följde med för att leka en stund. Men jag tror nog äldsta tösen gör mer än bara låna symaskinen för än har hon/de inte kommit hem och de har nog varit borta i över 1 timme nu. Hon pratade om att få hjälp att göra fransk manikyr på sina naglar så jag antar det kan vara så att hon kommer hem med fina naglar så småningom...?!


I natt kan jag säga att AM har sovit...tvärslocknade vid 01 tiden i natt efter att ha försäkrat mig om att hjärtat kommit hem efter det att han åkte hem sent i går kväll. Skrev God natt till honom 00.53 och sedan hade han skickat ett meddelande tillbaka 01.05 men det hade jag inte hört så jag måste ha tvärslocknat efter det att jag skrivit god natt!? Och sen sov jag tills klockan var nästan halv 10 till morgon...vaknade och hade jätteont i kroppen och i mina fingerleder :/ brukar kunna vara så om det ska till att bryta ut någon förkylning eller något sånt men det hoppas jag verkligen INTE att det är, fast det vore kanske inte så konstigt eftersom det är så många runtom som varit och är hostiga och så...


Klädde på mig och begav mig ner till "lillsis" och kaffesurrade utav en stund innan jag åkte på affären och införskaffade ägg till dagens middag vilket blev fläskpannkaka...då jag kom hem hann jag bara stänga ut katterna i kattgården så kom min vän T förbi och jag fick en anledning till att köra igång Perkules och få mig lite mer kaffe.
Satt och kollade på några klipp på Youtube och han visade en tjej som fick mig att få ståpäls då hon sjöng och spelade...kommer just nu inte i håg vad hon hette men JÖSSES säger jag!

Satt och pratade lite om hans situation (mkt som hänt och händer runtom honom nu) och jag lyckades väl säga någonting väldigt bra för plötsligt studsade han upp och gick ut och hämtade sin gitarr och kom utav det jag sagt på lite av en refräng till en ny sång....haha, kul tyckte jag och det kan bli en väldigt fin sång utifrån det lilla jag hörda....2 strofer + melodin.


Han sa att allt i livet inte var svart och vitt....jag svarade att nej det är det inte för det finns så många färger däremellan...och det kom en textrad genast upp...så det ska bli roligt att se/höra om det blir något utav något som jag lyckades få ur mig. Och det är väl lite så...allt är inte svart eller vitt i livet....det finns så många färger men många ser det antingen i vitt eller svart...jag själv har ju upptäck färgerna igen tex.


Eftersom det blir mycket mat då man gör fläskpannkaka så tyckte ju jag att han kunde få stanna kvar och äta med mig och barnen och det var han tacksam för eftersom han då slapp att ställa sig och laga mat åt enbart sig själv...


Sitter just nu och tänker på mitt älskade hjärta och hur livet varit och är...i går vann jag en tavla målad utav en som heter Marie Åkerlund, jag som ALDRIG har vunnit någon tävling förut. 
Man kunde vinna denna tavla:

 

Och tävlingen gick till som så att man skulle gilla bilden och dela med sig på sin facebooksida samt gilla konstnärens sida och sedan skriva en motivering varför man ville/skulle vinna denna tavla...och eftersom tavlans budskap är "Amor Vincit Omnia" (kärleken övervinner allt) skrev jag följande:


 "Åh så underbar...och varför jag vill vinna den?
Jo i oktober 2009 lämnade mitt då livs stora kärlek och mina barns far mig efter ett 12 år långt förhållande. Ramlade ner i en väldigt djup depression som bla innefattade 6 månader som inlagd patient på en avdelning inom psyk. Livet var kaos och hemska saker skedde och det förföljde mig ända fram tills för ungefär 1 år sedan då jag mötte den underbara man som jag nu har ett förhållande med...iom mötet med honom och den kärlek som utvecklades mellan oss så återvände jag till livet igen till 110% och jag började leva och våga se framåt igen och tro att jag var värd den kärlek som han ger.
Mitt livs stora kärlek lämnade mig men jag fann en mkt större.
Din tavla skulle symbolisera min väg från det mörkaste av mörka till det underbara liv jag har nu i dag.
AMOR VINCIT OMNIA, kärleken övervinner allt <3
Delar, gillar och hoppas!"

 

Och JAG VANN!!! Jag blev jätte jätteglad och denna tavla kommer få en alldeles speciell plats i mitt hus......

 

Mina tankar är just nu hos hjärtat, kommer på  mig själv att sitta och le då och då...känner mig upprymd och väldigt väldigt förälskad i livet just nu. Tänk att jag äntligen har hittat rätt i livet, för det är ju så det känns...så RÄTT!!!
Kan inte säga att jag hittat hem...för det har jag inte gjort ännu, har inte hittat min riktiga plats på jorden...men  med tiden kanske jag hittar även den ;) men jag har definitivt hittat RÄTT!

Tiden från det att hjärtat kom i lördags till dess han åkte hemåt sent i går kväll var bra på alla sätt och vis och känslor har fördjupats än mer för honom...

 

Nu blir det soffläge och IDOL med barnen, yngsta tösen kommer nog lägga sig rätt snart tror jag...verkar som om skruttan är på väg att bli förkyld :( vilket brukar vara rätt vanligt efter skolstarterna.

 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards