Alla inlägg den 6 september 2013

Av AME - 6 september 2013 12:30

 

Ja till morgon sas det hejdå till de älskade guldkornen för 1 vecka framåt fastän det skulle övergå till pappavacka på måndag egentligen. Men då jag åker till paradiset för att vara med på 70 årsfest så har de nog det roligare hos sin pappa så därför bidde det pappavecka från i dag...älskade älskade guld!!!


Då de klivit på bussen kom det en tomhet över mig på grund av att det nu kommer vara tyst och tomt efter dom. Nu blir jag ju iofs borta i helgen så det "går ju bort" 3 dagar kan man säga och sedan får man väl se till att få något gjort här hemma de resterande dagarna tills de kommer igen...så tiden går så att säga.


Slängde in en maskin med tvätt, kläder som jag kom på att jag skulle ha med mig till hjärtat så klart...och medans den maskinen gick klar så tog jag och kröp ner under täcket igen en stund...och somnade! Hårt och djupt tydligen för klockan visade på 10.30 då jag vaknade och det har väl aldrig brukat hänt! Visst har jag kunnat somna till en stund...men vad fasen, nästan 2½ timme!!!???


Men men, jag antar väl att den sömnen behövdes...men sedan var det trögstartat innan jag kom igång kan jag säga. Känner mig öm och stel i nacken och skulderpartiet igen...har varit bra på den biten rätt länge nu men nu ska det väl börja "jävlas" igen :(....in i duschen, på med kläder och koka kaffe, sen var AM i gång först.


Dragit en vals med snabeldraken, bytt i kattlådorna, fyllt på torrfoder åt lurvtussarna, satt på hjulsidorna på mina däck (rostiga och fula fälgar måste döljas!), diskat undan disken och plockat lite...och nu är det bara väntan kvar kan man väl säga :)


Ska ta vägen över Stöde ner till hjärtat och tänkte åka in till kusin och surra av mig en liten stund och få mig en kopp kaffe innan jag fortsätter mot Ede/Hassela/Bergsjö och hjärtats paradis så jag får väl se vilken tid jag åker men runt 14 tiden är det väl tänkt (kl är 12.30 nu). Hjärtat jobbar till 15 tiden i dag men kommer vara kvar efteråt och trodde han var hemma till 17 tiden någon gång så jag åker väl så jag är där hos honom strax efter 5-halv 6.


Har en liten klump av oro i magen denna gång, löjligt men ändock. Hjärtat har ju 2 barn, en dotter och en son...dottern har jag träffat gjorde jag redan 2a eller 3e gången jag var till honom) men hans son har jag ännu inte träffat men i helgen kommer jag göra det eftersom han skulle komma "hem" och fira sin farmor som fyller 70 år. Förstår inte varför jag är orolig men det är väl den här rädslan för att inte duga eller på något vis göra bort mig...löjligt? Jaaa.....

Men både hjärtat, barnens mamma och dottern är så fina och lättsamma personer (det är alla de i släkten som jag träffat också) så jag antar sonen är det samma...så jag kommer väl som vanligt skratta åt detta efteråt och inte fatta varför jag ens oroat mig.


Med hjärtat känner jag mig så trygg och jag känner mig verkligen älskad utav honom, han ger mig sådan bekräftelse och det är ju något jag nästan aldrig fått tidigare. Joo, barnens pappa gav mig faktiskt väldigt mycket av den vara men iom att jag inte hade "tron på mig själv" då så kunde jag inte ta till mig det utav honom riktigt...han kunde också säga att jag var fin och vacker, att han älskade mig etc men jag bara fnyste mest och trodde det bara var något han sa. Nu KÄNNER jag att det är menat då hjärtat säger det åt mig.....men det har väl att göra med att jag trivs med mig själv nu jämnfört med tidigare då jag var "fet och ful"...? Gav någon mig fina kommentarer eller beröm rann det liksom bara av mig och jag tog ingenting till mig....nu tackar jag så snart någon säger att jag är fin, att jag ser fräsch ut etc...och jag tror på det när någon säger så.


Visst, det finns fortfarande stunder då jag känner mig ful men det är på ett helt annat sätt än tidigare....och jag vet ju att jag egentligen aldrig ens har varit ful! ALLA människor har något vackert....


Sedan kan ju människor runtom påverka till hur man känner sig och hjärtat...ja herregud!

Han har fått mig att känna mig både vacker, sexig och omtyckt. Han har fått mig att finna ro och frid och landa i mångt och mycket. Eller egentligen så kanske det inte är HAN i sig som fått allt att falla på plats för mig utan det är väl detta att det finns ett VI...jag har hittat rätt i honom, med honom...och jag älskar honom så mycket.

Denna kärlek som jag känner är inte lik någon utav de tidigare kärlekarna, detta är annorlunda...och som jag tidigare skrivit så leker jag med tanken om hur framtiden kan komma att te sig och hur den kan komma att bli. Vågar inte måla upp en massa bilder om och kring ditten och datten men leka med tankarna kan man väl få göra :)


Jaaaa....suuuuck :)


Nu ska jag väl ta och packa ner lite kläder för dessa dagar, blev glad förut då hjärtat skrev att han gillat det jag hade haft på mig i lördags och han tyckte jag skulle ta med mig dom kläderna och ha på mig dom...så dom skall packas ner + lite annat. Och i vanlig ordning så lär jag väl packa ner allt för mycket...det behövs ju faktiskt bara några trosor, strumpor, 1 bh, 2 byxor och 2 toppar....men det brukar bli typ det dubbla, hahahaha!!!
Blir det så att vi ska ut och fiska så har jag ju mina kläder där hos honom redan...tror jag kanske ska packa en väska och ha den stående hos honom med lite kläder så slipper jag hålla på så här?

Jao, kanske det......


Trevlig helg nu alla <3



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards