Alla inlägg den 28 maj 2015

Av AME - 28 maj 2015 16:17

Pappa sov gott natten igenom och jag lyckades få några timmars sömn jag med faktiskt... Känner mig utvilad!

Varit iväg ett par timmar över dagen och handlat lite saker till pappa... Köpt 3 t-shirts, mjukbyxor, keps, 2 skjortor och en stickad tröja. Rakhyvlar, rakskum, dusch creme, rakvatten, tandkräm, tandborstar och en kam.

Nu har nog Pappa det han behöver tror jag.

Hade tänkt åkt hem ikväll och varit hemma till på söndagskväll eller måndag eftermiddag men jag stannar hos pappa tills i morgon också åker jag direkt härifrån och hämtar barnen då de slutat skolan... Spar på så vis in en resa... Det kommer ju bli mycket åkande ändå framöver och bensin kostar ju tyvärr en hel del och i nuläget behövs det sparas in på det som går.
Får väl längta efter min älskling ett dygn till men sen ska jag kramas både med han och med barnen hela helgen.

Pappa sover nu och jag har gått och satt mig i det dom kallar för biblioteket här på hospice. Ett rum med bokhyllor fulla med böcker, 2 fåtöljer, 2 soffor och en öppen eldstad som man får tända om man vill. Finns även möjlighet att lyssna på musik här och det finns en hylla full med bara cd skivor och kassetter.
Utanför biblioteket finns en inomhus fontän och massor av gröna växter.

Rogivande och underbart...
Är så glad att pappa fått komma hit!

Pratade med en sköterska och läkaren här att pappa nog kanske måste påminnas om hurdan hans situation är. I morse trodde han återigen att han skulle kunna komma hem. Jag försökte förklara för honom att han inte kommer hem igen men han blev bara arg... Förstår honom för det tar tid att ta till sig att man har obotlig cancer.
Läkaren tyckte att det var bättre att han och personalen tog "smällarna"än att jag skulle göra det så nu har jag lämnat över den biten till dom också får jag svara honom på ett annat sätt ifall han fortsätter tro att han ska hem.

Svårt detta... Lilla lilla pappa <3

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards