Alla inlägg den 18 juli 2013

Av AME - 18 juli 2013 12:56

I dag är det tröttigt på ögonen kan jag lova, sov uruselt i natt som var :(
Vaknade av världens ösregn efter det att jag sovit kanske en halvtimme och upptäckte att det regnade så jävligt att det droppade in genom ventilationsröret...takdropp i sovrummet är långt från kul! Takdropp över huvudtaget är INTE kul....börjat avsky detta jävla hus allt mer och mer fatiskt ju fler saker som dyker upp som måste åtgärdas :( för åtgärda saker då man inget äger är ju jättelätt?! Njäe.....


Å flytta...ja det kan jag ju som sagt inte på grund av flertalet anledningar, annars skulle jag nog börja överväga något sådant snart faktiskt. BLÄH!!!


Skjutsade mamma och pappa på banken och affären i dag, är ju pension för deras del i dag och då måste de på banken för att få ut sina pengar. De är nämnligen utav "den gammelmodiga sorten" som inte har fattat detta med kort. Helst av allt vill de betala alla sina räkningar på banken också men det kostar dem ju fasten 75:-/ räkning som de betalar där...nu har jag dock i alla fall fått pappa att skaffa bankgiro på det villkoret att jag kommer och hjälper honom att fylla i dem...och det gör jag ju så klart. Ska bara få mamma att göra detsamma nu också....75:-/räkning blir ju en hel del per månad och på ett år och de pengarna kan de lägga på annat för som pensionärer har de ju inte gott ställt precis.


I dag blir det nog inte  många knop gjorde i övrigt. Har slängt in en tvätt nyss och har 2 till att köra och sedan tror jag att jag ska göra en rensning och städning av skafferiet för detvar ett tag sedan det blev gjort och det finns säkerligen en del som kan kastas däri skulle jag tro.


Vädret är regningt och grått i dag så det blir nog till att vara inne hela dagen i alla fall.


Äldsta tösen sov hos sin pappa i natt som var och är kvar där fortfarande och den yngsta tösen har bänkat sig i soffan och kollar på en film och bygger pärlbrickor och ritar och leker med katterna...hon ska alltid göra typ 3-4 saker samtidigt den tösen...haha!!

Känner saknad efter hjärtat..märkligt detta egentligen att man kan sakna den andre så fastän man bara varit i från varandra knappt 1½ dygn?! Men det är väl så då man älskar någon och vill vara varandra nära...saknad är kärlek <3

Men i morgon kommer han nog hit till mig och barnen, befinner sig just nu i skrivande stund i Sollefteå hos en släkting och kommer då han åker hem därifrån i morgon på eftermiddagen någon gång.


Sen på lördag ska han spela med ett band på Haverö hembygdsgård (6½ mil härifrån) så då ska vi dit och kolla/lyssna och sedan så kanske vi åker efter honom hem till paradiset och övernattar där för att sen kanske åka ut med båten på söndagen om vädret tillåter...så nu hoppas vi på solsken :)



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards