Alla inlägg den 19 juli 2013

Av AME - 19 juli 2013 12:13

I natt har jag sovit som en klubbad oxe kan jag säga...det tog förvisso tid innan jag somnade men när jag väl gjorde det där vid halv 2 tiden så sov jag i ett kör fram till 10 då jag vaknade av att jag hörde att ett utav guldkornen var på toaletten på övervåningen...


Vädret i dag är halvmulet, +17 och blåst...alltså jag blir vansinnig på just denna jävla blåst!!!
Är ju så frusen utav mig nu för tiden sen jag tappade all vikt så blåsten får mig att bli frusen inombords och det är banne mig INTE skönt!


Jag vill ha en stoooor värmande och härlig sol på himmlen och runt den bara blått!!! Då skulle jag må gott...

Men vi får hålla tummar, tår och annat över att värmen kommer och att det slutar blåsa någon gång...


Fredag i dag och vad händer då? Jao, inte så mycket faktiskt....tänkte försöka få fingrarna ur det berömda ändalyktet och plocka undan lite här hemma...problemet är bara det att jag inte riktigt vet vart jag ska göra utav allting. MÅSTE försöka fixa detta med att låna bil och hyra släp och köra i väg skiten....vet att jag sagt det länge nu men saker har liksom hela tiden kommit emellan och det har inte alltid passat med att låna bil men nu SKA det bli av på nåt jäkla vänster, dock inte i dag men börja plocka kan jag ju göra.


Längtar som en tok till senare i eftermiddag...hjärtat kommer och övernattar här med guldkornen och mig eftersom han ska spela i trakterna i morgon så vi ska grilla och gotta oss (hoppas solen vill visa sig lite så man slipper frysa i hjäl ute vid grillen!) Äldsta tösen ska jag skjutsa till sin pappa i kväll för hon ska åka med och kolla på dragracingtävlingar i morgon så det blir bara jag och yngsta tösen som åker med upp och kollar/lyssnar då hjärtat ska spela.


Sedan ska ju vi eventuellt följa med honom hemåt tills på söndagkväll men huruvida det blir då med äldsta tösen får vi se...hon får avgöra lite själv hur och vad hon vill. Får ju isf vänta på henne till dess hon kommit hem från dragracingtävlingarna...


Nu försöka få igång barnen och starta dagen...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards