Alla inlägg under juli 2013

Av AME - 19 juli 2013 12:13

I natt har jag sovit som en klubbad oxe kan jag säga...det tog förvisso tid innan jag somnade men när jag väl gjorde det där vid halv 2 tiden så sov jag i ett kör fram till 10 då jag vaknade av att jag hörde att ett utav guldkornen var på toaletten på övervåningen...


Vädret i dag är halvmulet, +17 och blåst...alltså jag blir vansinnig på just denna jävla blåst!!!
Är ju så frusen utav mig nu för tiden sen jag tappade all vikt så blåsten får mig att bli frusen inombords och det är banne mig INTE skönt!


Jag vill ha en stoooor värmande och härlig sol på himmlen och runt den bara blått!!! Då skulle jag må gott...

Men vi får hålla tummar, tår och annat över att värmen kommer och att det slutar blåsa någon gång...


Fredag i dag och vad händer då? Jao, inte så mycket faktiskt....tänkte försöka få fingrarna ur det berömda ändalyktet och plocka undan lite här hemma...problemet är bara det att jag inte riktigt vet vart jag ska göra utav allting. MÅSTE försöka fixa detta med att låna bil och hyra släp och köra i väg skiten....vet att jag sagt det länge nu men saker har liksom hela tiden kommit emellan och det har inte alltid passat med att låna bil men nu SKA det bli av på nåt jäkla vänster, dock inte i dag men börja plocka kan jag ju göra.


Längtar som en tok till senare i eftermiddag...hjärtat kommer och övernattar här med guldkornen och mig eftersom han ska spela i trakterna i morgon så vi ska grilla och gotta oss (hoppas solen vill visa sig lite så man slipper frysa i hjäl ute vid grillen!) Äldsta tösen ska jag skjutsa till sin pappa i kväll för hon ska åka med och kolla på dragracingtävlingar i morgon så det blir bara jag och yngsta tösen som åker med upp och kollar/lyssnar då hjärtat ska spela.


Sedan ska ju vi eventuellt följa med honom hemåt tills på söndagkväll men huruvida det blir då med äldsta tösen får vi se...hon får avgöra lite själv hur och vad hon vill. Får ju isf vänta på henne till dess hon kommit hem från dragracingtävlingarna...


Nu försöka få igång barnen och starta dagen...

Av AME - 18 juli 2013 12:56

I dag är det tröttigt på ögonen kan jag lova, sov uruselt i natt som var :(
Vaknade av världens ösregn efter det att jag sovit kanske en halvtimme och upptäckte att det regnade så jävligt att det droppade in genom ventilationsröret...takdropp i sovrummet är långt från kul! Takdropp över huvudtaget är INTE kul....börjat avsky detta jävla hus allt mer och mer fatiskt ju fler saker som dyker upp som måste åtgärdas :( för åtgärda saker då man inget äger är ju jättelätt?! Njäe.....


Å flytta...ja det kan jag ju som sagt inte på grund av flertalet anledningar, annars skulle jag nog börja överväga något sådant snart faktiskt. BLÄH!!!


Skjutsade mamma och pappa på banken och affären i dag, är ju pension för deras del i dag och då måste de på banken för att få ut sina pengar. De är nämnligen utav "den gammelmodiga sorten" som inte har fattat detta med kort. Helst av allt vill de betala alla sina räkningar på banken också men det kostar dem ju fasten 75:-/ räkning som de betalar där...nu har jag dock i alla fall fått pappa att skaffa bankgiro på det villkoret att jag kommer och hjälper honom att fylla i dem...och det gör jag ju så klart. Ska bara få mamma att göra detsamma nu också....75:-/räkning blir ju en hel del per månad och på ett år och de pengarna kan de lägga på annat för som pensionärer har de ju inte gott ställt precis.


I dag blir det nog inte  många knop gjorde i övrigt. Har slängt in en tvätt nyss och har 2 till att köra och sedan tror jag att jag ska göra en rensning och städning av skafferiet för detvar ett tag sedan det blev gjort och det finns säkerligen en del som kan kastas däri skulle jag tro.


Vädret är regningt och grått i dag så det blir nog till att vara inne hela dagen i alla fall.


Äldsta tösen sov hos sin pappa i natt som var och är kvar där fortfarande och den yngsta tösen har bänkat sig i soffan och kollar på en film och bygger pärlbrickor och ritar och leker med katterna...hon ska alltid göra typ 3-4 saker samtidigt den tösen...haha!!

Känner saknad efter hjärtat..märkligt detta egentligen att man kan sakna den andre så fastän man bara varit i från varandra knappt 1½ dygn?! Men det är väl så då man älskar någon och vill vara varandra nära...saknad är kärlek <3

Men i morgon kommer han nog hit till mig och barnen, befinner sig just nu i skrivande stund i Sollefteå hos en släkting och kommer då han åker hem därifrån i morgon på eftermiddagen någon gång.


Sen på lördag ska han spela med ett band på Haverö hembygdsgård (6½ mil härifrån) så då ska vi dit och kolla/lyssna och sedan så kanske vi åker efter honom hem till paradiset och övernattar där för att sen kanske åka ut med båten på söndagen om vädret tillåter...så nu hoppas vi på solsken :)



Av AME - 17 juli 2013 17:30

Och VIPS så hade 1 vecka passerat i en rasande fart och jag har inte skrivit någonting sista veckan...varför? 

Joo, jag har varit i paradiset hos mitt hjärta :)


Åkte till honom i onsdags och åkte hem från honom i måndags...det har varit dagar och nätter fyllda med närhet, omtanke, god mat, fiske, sol, sång, musik, bad, skratt men tyvärr även tårar men om man bortser från de dumma tårarna så har det som vanligt varit helt jävla underbart!!!


Jag är kär, jag är lycklig!!

Och de 2 känslorna blir bara allt starkare och starkare och jag har konstatert att ÖDET har ett finger med i spelet till att livet blivit till vad det är...för det finns så många "om inte" längs efter den väg som ledde mig och hjärtat samman.

Det är så mycket som inte var tänkt men som ändå blev...om man säger så :)


   

Min älskling <3


Vi kunde lika gärna aldrig nånsin mötts, eller var vårt möte redan bestämt långt innan vi fötts? 
I en evighet levde jag som om du inte fanns...

Tänk alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött, för att möta den vackraste människan jag nånsin mött...

Med dig vid min sida klarar jag allt! (tack för att du påminner mig om just den biten då och då..att jag klarar allt!) 

Av AME - 9 juli 2013 12:19

Strax före 22 kom så hjärtat och direkt då han klev in innanför dörren så spreds den där specialla värmen inom mig och att få krypa in i hans famn var underbart...fick fasen fjärilar i magen direkt då jag bara såg honom, haha!!!

Då han kom så satt jag och yngsta tösen och kollade på Ice Age 2 så han slog sig ner i soffan tillsammans med oss och jag måste säga att det är en speciell känsla att åter kunna sitta med sina barn och en människa som man älskar...vi är ju fler i vår lilla familj nu åter igen :)


Då yngsta tösen lagt sig så gick vi också och la oss och tog oss tid till underbar närhet...att sedan somna brukar inte vara några större problem då vi kurar ihop oss men i natt var det en sån där "hopplöst att somna natt"...halv 2 gick vi upp och gjorde te och rostade ett par smörgåsar och hjärtat satte sig ner och skrev en text till en av hans farfars fars visor. En vacker melodi och texten till den kommer att bli så bra då han fått till den så som han vill. Han sjöng det som kom och jag säger bara det att blir upplägget som han tänkt sig till denna visa så kommer tårar forsa på mig.

Hans farfars far var nämnligen en välkänd speleman från hälsingland och han gjorde många fina melodier på fiol och tanken som hjärtat nu har är att sätta en melodi till en av dessa och framföra den tillsammans med spelmanslaget i kyrkan nästa midsommardags koncert...kommer bli så vackert!!!


Somnade lyckades vi med fram på morgonsidan i alla fall och strax efter halv 10 klev vi upp och fixade med frukost innan han var tvungen att bege sig av hemåt igen eftersom han skulle i väg på ett möte + spela med några vänner nu i kiväll på ett "musik café"....sedan är han "ledig" onsdag och torsdag så i morgon styr jag kosan ner till honom för att tillbringa några dagar där i paradiset.

Fredag ska han spela på en countryfestival på samma ställe där vi tillbringade midsommarhelgen så dååker jag med och på lördag ska han spela på en tillställning i en av grannbyarna här så det blir 2 dagar med musik också de dagar jag blir hos honom = UNDERBART !!!


Yngsta tösen har pyst i väg till grannbarnen för att leka och bada i deras pool, äldsta tösen har ju sovit hos en kompis nu i natt och hon är kvar där och katterna är ute i sin kattgård...själv roar jag mig med lite tvätt och plock också borde jag klippa gräsmattan men det tror jag att jag sparar med till fram på kvällningen.


Tar mig en kaffe nu i stället och avnjuter lite musik....JAPP så får det bli!

Av AME - 8 juli 2013 21:08

Jag vet att rep med band tar sin lilla tid men hjärtat trodde han skulle komma efter 19 någon gång...nu är klockan 21.10 och han befinner sig ff på rep antar jag eftersom han inte dykt upp.

Jag är ju så korkad jag så jag började vänta därikring 19 tiden så nu är det vääääldigt långväntat...antar det beror på att jag saknar honom så och längtar så efter honom.

Men tids nog så vet jag ju att han dyker upp här och jag får krypa in i hans famn...min älskling <3

Av AME - 8 juli 2013 17:46

Ja så har det gått 8 dagar sedan det förra blogginlägget och anledningen till att inget blivit skrivet är den att jag och barnen har varit på semester och jag har inte varken haft lust eller tid till att sätta mig ner och skriva någonting.


Förra måndagen så tog jag med mig äldsta tösen och en kompis till henne och styrde kosan ner mot Rosersberg/Stockholm och till mina ex svärföräldrar...barnens farmor och farfar. Yngsta tösen hade ju varit hos dom sedan dagen efter skolavslutningen och nu åkte så vi ner för att hämta hem henne + avnjuta några dagar där hos dem även vi...blev där från måndag-söndag.


Tisdagen tillbringade vi på grönalund hela dagen och det åktes karuseller hej vilt, även utav mig :)
Bjuder på en bild från då jag äldsta tösen och hennes kompis åkte fritt fall...jag sa åt dem på vägen upp att göra någon ful grimasch vid fotningen men de bara skrek så det var bara jag som gjorde fulmin ;)


 

Kittlade gott i magen, ungarna skrek och jag tappade nästan luften eftersom jag höll andan typ hela vägen ner...haha! 


Bjuder även på en bild på mig och yngsta tösen då vi åkte kärleks/sagotunneln...

 

Hon var så go trollungen då vi åkte därinne...rätt som det är sa hon "men mamma, nu skulle H-E varit här"....mamman drog på mungiporna och saknade honom lite extra just i den stunden kan jag säga.


På onsdagen gjorde vi oss en tur till stinsens köpcenter i Sollentuna där vi kollade runt lite. Äldsta tösens kompis skulle köpa ett par skor bland annat eftersom hennes var trasiga. Äldsta tösen köpte sig något även hon och det hittades lite nya kläder till yngsta tösen. Fikade gjorde vi också men herrejösses vad dyrt det är att fika på vissa ställen...45 spänn för en helt vanlig kaffe är ju fasen hutlöst! Det köper ju jag 2 paket kaffe för då de har erbjudande på tex coop och det räcker till mÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅnga koppar med kaffe det!

På vägen hem från stinsens så stannade vi till i upplands väsby och var in på köpcentret där också och kollade lite...yngsta tösen tycker dock inte det är så kul med butiker så länge så det blev bara en kort sväng in dit...var in på stockholms stadsmissions butik där och fyndade 2 par tights och ett linne för summan av 60:- tillsammans = fynd = kul!!

Då på kvällem åktes det även segways hemma på gården hos "farmor och farfar" då barnens farbror kom hem dit..han jobbar med uthyrning utav sådana och det åktes kors och tvärs där på gården...själv klev jag inte ens upp på en...har provat en gång å hujeda mej!!!


På torsdagen åkte vi in till vackra Sigtuna och matade änder, spelade minigolf och fikade...hade tänkt vandrat längs strandpromenaden men det blåste så förfärligt och det var kallt. Fick se ett and par med 8 stycken små ellingar också och de var ju så bedårande så herrejösses!!!


På fredagen åkte vi tillbaka till köpcentret i Upplands väsby och kollade lite till samt fikade. Köpte med oss jordgubbar hem som vi sedan åt med glass på kvällen = MUMS!!!

På fredagkväll skjutsade jag även min ex svärmor till vetrinären där hon lät en av deras katter få somna in....en katt som kom till dem augusti 2005 efter det att någon lämpat av honom i området där dom bor och som blev en mycket speciell katt för dem. Han hade varit dålig en längre tid och mest utav allt hade hon velat att han skulle få somna in där hemma men tillsist så insåg hon att han nog behövde få hjälpen att somna in...så då hade vi kattbegravning då vi kom hem med honom. 

Nu vilar fina TOTTE mjukt <3


På lördagen var det ÄNTLIGEN strålande solsken och jättevarmt så då åkte vi till badplatsen vid Rosersbergs slott och solade, badade och fikade. Hade på mig bikini då och lyckades få en skaplig bränna  så nu ser det ut som om jag har en vit bikini på mig om jag klär av mig..haha!

Även söndagen blev solig och varm så då solade och badades det hemma i poolen där hos farmor och farfar och vid halv 3 så styrde vi så kosan hemåt. Stannade och köpte glass i Gävle och åt mat i Sundsvall.

Var hem till barnens pappa en sväng och lämnade av lite grejer som hans mamma skickat med, sen lämnade vi av äldsta tösens kompis och sedan åkte vi hem...katterna blev glada då vi kom hem för de kelades och hade sig.


Var rätt skönt att komma hem och få sova i sin egen säng efter 1 vecka i husvagnen hos "farmor och farfar"....jag och yngsta tösen sov på ena sidan i husvagnen och äldsta tösen och hennes kompis på den andra sidan. Yngsta tösen kan då detta med att ta upp plats då hon sover så det har blivit halvtaskigt med sömn hela veckan för min del och jag sov inte så jätte bra hemma här i  natt heller men den sömnen tas nog igen så småningom.


I dag har varit en loj dag. Har tagit reda på lite tvätt efter resan och städat lite. Äldsta tösen har varit med ett par kompisar och ska sova hos en nu i natt. Yngsta tösen har stökat på uppe på sitt rum, tittat på teven, lekt med katterna och nu på kvällskvisten pös hon i väg till sin kompis som bor här bredvid...kom hem för en stund sedan för att hämta sin bikini för då hade de kommit på att de skulle bada i poolen...kan säga att det inte är värst varmt ute eftersom det blåser men visst fick hon bada om hon ville så hon är där.


Själv väntar jag på kärleken i mitt liv som ska komma till mig och vara här i natt efter det att han varit och repat musik med ett par kompisar som han ska spela med på en countryfestival till helgen...så till helgen blir det till att öppna upp musiköronen för jag ska troligtvis följa med...om jag får!?


Kan säga att jag längtar JÄTTEMYCKET efter honom nu och jag vill bara få krypa in i hans famn och hålla om...9 dagar från den man älskar är måååånga dagar det!



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards