Alla inlägg den 19 september 2011

Av AME - 19 september 2011 12:54

Fy faan (ursäkta) vilket väder !
Detta är vad jag ogillar med hösten...detta rusk och regnande. Kyligt och kulet känns det i luften, +8 grader och jag fryser som en gnuuuu!!!

Men jag ska inte klaga, jag gillar ju alla årstider men just detta kan jag ogilla lite. Fördelen med detta väder är ju den att man kan med gott samvete kura ner sig i soffan, tända lite ljus och bara vara   


Nu är bilen i körbart skick igen. Har fyllt på olja och till och med bytt oljefilter...kan ju säga som så att det var noll olja kvar i motorn så jag har väl haft ren tur att inte motorn skurit i hop...jösses, nu ska jag då vara noga med att kolla sånt åtminstonde 1 gång i månaden. Måste ju sköta min svarta pärla...så nöjd med min bil !!


Nu tända ljus och kura...


  AnnaMia

Av AME - 19 september 2011 08:02

Och en ny vecka ska vi gå till mötes...

Fick ett par timmars sömn i alla fall i natt, lyckades få åt mig hela 4½ timme i alla fall och det får man väl vara nöjd med antar jag...och detta sammanhängande sömn!


Nu strax före 9 ska jag vara framme vid busstationen, mamma kommer med en buss som kommer in 9 och antingen ska jag följa med henne till moster eller så ska hon följa med mig hem en stund. Mamma åker ju alltid upp hit till Ånge minst en gång per månad och det är då pensionen kommer. Tidigare fanns det ju en swedbank i fränsta men den lade de ner för någon månad sedan och då måste hon åka hit för att få ut sin pension...tycker det är skamligt egentligen alla dessa nedläggningar.


Då jag var liten fanns både post & bank i Torpshammar där mamma och pappa bor men nu finns inget av dom kvar, inte ens bensinstationen finns kvar...den rev dom för något år sedan. Tycker så jävla synd om alla gamla människor som tvingas åka långa vägar för att komma till bank, komma åt pengar OCH betala räkningar...det är ju långt från alla som har dator, bankgiron, bankkort och allt sånt. Mina föräldrar har inget...för de vill ha kontanter att handla med, förstår sig inte på hur det funkar med kort. Dator vet de knappt vad det är och skulle de ha giro så tror jag inte de skulle veta hur de skulle göra med det heller...


Det sägs att saker ska förbättras men någon förbättring kan jag då inte se...


Blir det ättestupa infört igen med tiden tro? Så när en annan blir gammal och sjuk så blir man nedknuffad för en sådan....jaa, vem faan vet! Med tanke på hur saker utvecklats....mycket till det sämre.


  AnnaMia

Av AME - 19 september 2011 00:39

Ja han verkar ha flugit vilse denna natt...för här ligger jag, hopplöst vaken!!!

Har löst korsord, spelat alfapet & bläddrat igenom 2 tidningar...GAAAH !

I natt tänker jag då i alla fall inte klä på mig och gå ut och ta en promenad i alla fall...4 grader är det nu och den temperaturen lär ju inte få en att bli trött precis.


Tror jag ska ta och plocka fram min bok där jag skriver ner texter/dikter som med tiden ska tonsättas och bli till musik...jaa, jag drömmer i alla fall om att få göra det. Skriva kan jag och det vet jag...men att förvandla en dikt till sång är inte alltid så enkelt. Eller ingenting med musik är väl egentligen enkelt då man inte kan ett förbannade skit...önskar jag kunde spela piano eller gitarr för då har man kanske kunnat försöka få till något själv. Nu kommer jag måsta försöka få hjälp utav någon som kan detta med texter och tonsättning....och hur lätt lär det bli?!?


Mycket av de dikter och texter som jag skrivit och skriver är skrivna av & på känsla...och konstigt nog är de flesta av dem rätt sorgsliga...men de är personliga och delvis utlämnande.


Ja, jag gör så...plockar fram boken och greppar pennan. Kommer inte John Blund så kanske inspirationen kan infinna sig då åtminstonde...


AnnaMia

Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards