Alla inlägg den 24 september 2011

Av AME - 24 september 2011 23:44

Finns säkerligen många som nu tror att jag tar åt mig sånt som skrivs om och till mig...men se där får ni tji.

Jag bryr mig inte, är ni så patetiska och måste hoppa på en annan människa så är det jäkligt synd om er. Städa framför er egen bro innan ni säger något negativt till en annan människa och ta en promenad i den andres skor så kanske också ni kan förstå...när skorna är nya kan de trycka och man kan få ont, så är livet...allt är inte en dans på rosor.


Pratad med ett par i dag om dessa kommentarer och de gapskrattade...tänk så FEL människor kan ha, tänk så lite de vet fastän de tror sig veta allt, tänk den avundsjuka de känner eftersom det måste påpekas saker och ting. Tror ni att ni hittar fel hos någon annan? Nä, det är ni som skapar felen hos denne människa för ni ser inte styrkan och det positiva...den blundar ni för och spyr ut en massa skit i stället.


Måste säga att det var väldigt roligt att spåra IP adressen eftersom jag har hittat en jäkligt bra sida att göra det på...och folk som tror de är anonyma. Kanske de kan vara det för vissa men kan man sin dator och vet vart man ska söka så hittar man allt.


Ja jösses säger jag....tur att jag inte omger mig med falska, fega och skitpratande människor längre. De som gjort det kan fortsätta med det, jag bryr mig inte utan tycker snarare det är jävligt roligt att få den uppmärksamheten, alltså är jag sedd.

Och nog är det så att när någon klankar ner, ifrågasätter och snackar skit om någon annan så är det den "svenska avundsjukan" som är grunden till detta...


I dag vet jag mitt egenvärde, jag vet vad jag gjort och inte, jag vet vad jag sagt och inte, jag vet vad folk tror att jag gjort, jag vet att folk hittar på en massa som jag ska ha sagt, jag vet att folk tror och antar...och det lustiga är att de vet inte ett dugg, om någonting.


Jag har många människor jag skulle kunna klanka ner på men jag skulle inte sjunka så långt utan det tar jag upp med min samtalskontakt och där får jag mycket kloka ord och tankar...jag är värd så mycket mer. Tidigare såg jag kanske inte det som så men nu då jag är en betydligt starkare människa så vet jag mitt egenvärde....förut var jag stark för andra runtomkring mig.


Innan jag blev sjuk så gick jag på hypnoterapi för att få hjälp att ta tagi livet och få svar på problem och frågor. Har ringt dem ett par gånger och ska försöka åka till dom igen. De bodde tidigare i Njurunda men skaffade en lägenhet i Thailand och Kahnom (vid siambukten) där de spenderar största delen av året. NU är de hemma i Sverige fram till mitten av november för att hälsa på barn och barnbarn och det har de både i Sverige & Norge...


De (Rigmor & Karsten) ville träffa mig och jag svarade ja så vi får väl se när det blir. Kommer i alla fall be dem sätta mig i hypnos och backa lite i livet för att få hitta fler svar. Kan rekomendera detta med hypnos faktiskt om man vill se tillbaka och försöka få svar på allt man undrar.


Jag fick ju reda på en del saker som gjorde mig så ont men i efterhand var jag glad att det kom upp, för det var ju först då som man kunde bearbeta det.


Nej, ska väl sluta inlägget nu...och åter igen, tack för att ni ser mig som en så betydelsefull person!!


AnnaMia


När man varit i elden så bildas det med tiden aska och ur denna stiger en stark kvinna !


AnnaMia

Av AME - 24 september 2011 23:27

I dag har vi bara umgåtts hela morgonen, förmiddagen, eftermiddagen och kvällen.

Var på finalen på bilbingon i ljungaverk i dag, hjärtat var med och likaså båda guldkornen.

Och näääää, jag stod inte för det själv...om nu någon måste lägga sig i mina prioriteriongar.

  

Äldsta guldkornet vann 200 :- och det tyckte jag så klart var jättekul...det riktigt lyste i hennes ögon då hon vann och då blev mammahjärtat varmt. Nu skulle hon spara dessa pengar...riktigt till vad har jag ingen aning om men det är väl till något hon vill ha antar jag.


Tacos bidde det till middag och det efter önskemål från äldsta guldkornet. EGentligen skulel vi ätit det i går men då ville barnen äta plättar i stället och när det gäller detta med mat brukar jag fråga vad de vill äta då dom kommer till mig, inte alltid förstås men ofta.

Sedan är det väl som så att båda guldkornen gillar det mesta i matväg


Nu i kväll har vi varit "fångar på fortet" och bara myst på. Kattungarna har det varit full fräs på och de har varit ute i vardagsrummet med oss. De fick även prova på att slicka i sig yttepytte mat...hade lite svårt att förstå vad de skulle göra med tallriken jag ställt på golvet så de klafsade rätt i maten, så sött!


Båda barnen vill att vi ska behålla en kattunge men jag tycker det räcker med den prins & prinsessa som vi har redan...kommer givetvis bli tufft att skiljas från dem men det är väl ett måste då man är djurägare.


Vet om ett par som bor i lägenhet och har 11 katter (+hund)...trodde faktiskt inte man fick ha så många katter i en lägenhet!?? Nu är jag aldrig och hälsar på den numera men man kan ju undra om det luktar hos dem...det kan det ju göra i vår kattlåda och då kör jag ändå med kristaller.


Nu lite nattradio och korsord innan de blå förhoppningsvis ska slå igen..natti !!


  AnnaMia



Av AME - 24 september 2011 11:48

Ja jag kan ju inget annat göra än att skratta åt människors kommentarer i bloggen.

En (till) feg människa som kallar sig TVIC har skrivit..


"Det är inte ens värt att kommentera, men jag kan inte låta bli. Vilka prioriteringar..
Sluta beklaga dig.
Du har själv valt din väg och smyckar den med bedrövliga lögner."

 

Mitt svar på detta:

Har aldrig sett det som om det skulle vara synd om mig så jag fattar inte varför "folk" tror det?

Men jag får tacka för att DU tycker synd om mig...haha!!

 

Beklaga mig gör jag om situationer likväl som en del klagar över regnet eller snön, att man drunknar i tvätt etc...samma sak!! Situationer...


Ja jag har valt min väg MEN jag valde inte att bli sjuk...jag valde inte att bli uppsagd...jag valde inte att bli sviken och få en massa skit...valde ej heller att tvingas flytta från min barndomsby...så där fanns inga val!

 

Och lögner...VAD är lögner? Vad vet du din fega jäkel om sanning? Du vet ingenting om mitt liv, hur det varit eller är...ingenting. Lögner är det så många andra som är duktiga med så jag låter dem sköta lögnbiten...


När du gått i mina skor...då kan du öppna käften! Men du är väl kanske en av alla glappkäftar som finns...då säger jag, stackar människa som inte har bättre för dig.


Och prioriteringar...jaa, efter att ha ätit makaroner och ketchup samt nudlar i nästan 2 veckor så unnade jag mig faktiskt en kaffe, en bakelse och bakpotatis. Angående frissan så har jag som sagt inte betalat den...så...och är det en sak jag prioriterat på mig själv sista åren så är det just en klippning och färgning eftersom förnyelse får mig att må bra. Jag är ingen grå mus och har så ej varit sista 10 åren.


Somliga prioriterar en flaska vin, cigaretter eller kläder & inredningsprylar. Vad är det att prioritera?
Vin och andra alkoholhaltiga drycker som gör en dum i huvudet...cigaretter som förstör en invändigt...kläder och inredningsprylar som man säkerligen redan har en massa utav.


Nänä...


(spårat IP : 81.236.22.224)

 

Detta ip nummer är för övrigt samma ip som den där "Camilla" skrev från i går så inte vet jag om den personen har 2 prson identiteter.


Alltså detta är ju bara så roligt...att folk ger mig uppmärksamhet och tror sig veta bättre än jag själv vet. Faan, de borde ju bli sierkor eller såna som kan se tillbaka i tiden man har bakom sig.


Men jag kan ju bara säga som så...att det just är sånt här som gör mig stark! Så tack för att ni stärker mig   


  AnnaMia


Av AME - 24 september 2011 08:50

En ny dag randas och denna gång lördag.

Barnen har precis vaknat och vi börjar dagen lugnt med att spela lite wii.

Äldsta flickan ska väl till sin pojkvän fram på dagen och vad vi övriga ska hitta på vet jag inte än.


Lite tvättande blir det med största säkerhet också, måste ju tvätta en del av det som ska med till Österåsen på måndag. Lär ju bli en del packning med tanke på att jag ska vara där i 18 dagar...


Ska bli så skönt att få komma i väg denna omgång. Det har ju varit extra tufft sista veckorna så jag behöver detta uppbrott från vardagen och komma bort, får fundera & reflektera. Komma i gång med promenader och få riktigt bra verktyg vad gäller stress & depression.

Nackdelen med att åka i väg är väl att jag måste vara i från hjärtat och mina guldkorn under denna tid, men det får gå...som tur är finns ju telefon, data och skype.



  AnnaMia

Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards