Alla inlägg den 21 september 2011

Av AME - 21 september 2011 23:02

Så var klockan 23 och det känns som om det är läge att uppsöka sängen nu faktiskt...fryser som tusan samtidigt som jag känner mig varm om pannan, hostar och har kli i halsen.


Huvudvärken har börjat ge sig till känna också...är väl så typiskt detta!


Tar mig en sömntablett nu då jag lägger mig så att jag får sova ordentligt i natt i alla fall...tar mig en alvedon också och hoppas jag känner mig piggare i morgon då jag vaknar. Sömn är ju viktigt då man är eller är på väg att bli sjuk...jag vill inte !!!


Host, host...natti natt !


  AnnaMia


Av AME - 21 september 2011 19:50

Tror fasen inte det är sant...


Nu på eftermiddagen så kände jag hur det började killa lite lätt i halsen och efter ungefär en halvtimme började det killas så pass att jag fick hosta och lite senare kändes det tjockt i halsen, så jag antar det är en jävla förkylning i antågande.

Så typiskt eftersom jag ska på Österåsens hälsohem på måndag och vara där i 18 dagar....jag VILL INTE bli sjuk!!!


Letat fram en massa halstbaletter, alvedon och ska dricka massor av the i hopp om att det inte blir något värre utav detta...oavsett så ska jag åka dit. En förkylning ska inte få sätta käppar i hjulet för mig...näpp, den ska motas bort!!


Host, host...


  AnnaMia

Av AME - 21 september 2011 17:50

Tog ju kontakt med kyrkan förra veckan och bad om hjälp med matpengar...i dag fick jag svar från dom så i morgon ska jag upp på pastorsexpeditionen och hämta ett presentkort på 500:- på konsum så att jag kan köpa hem mat eftersom barnen kommer i helgen och mina pengar från försäkringskassan fortfarande dröjer...


Är så tacksam sådana här gånger att man faktiskt är medlem i svenska så att man faktiskt kunde få denna hjälp nu då allt kört i hop sig...så i kväll ska jag nu sätta mig ner och skriva upp vad jag ska handla för något.

Ska fråga guldkornen också om det är något skärskillt som de vill äta denna helg...


  AnnaMia

Av AME - 21 september 2011 13:40

Hade ju tänkt lasta släpkärran full med skräp i dag och köra ner på återvinningscentralen men eftersom huvudvärken inte vill ge med sig riktigt så är jag inte "fit for fight" att göra det utan jag lånar släpkärran en dag till också lastar jag den antingen under kvällen eller så i morgon...i morgon har de dessutom öppet ända tills klockan 19 på återvinningscentralen.


Gav upp hemmet för en stund och tog med mig min lilla svarta dator och åkte fram på coop för en gofika...så det är här jag sitter nu då jag skriver detta. På bordet står en kopp kaffe, en cola och en blåbärsbakelse = gofika !


 


Kanske sticker det någon i ögonen att jag sitter här med min dator men det skiter jag fullständigt i faktiskt. Har ju fått höra att det finns dom som klagat på att jag suttit här i bland i flera timmar och inte gjort någonting...lustigt detta!


Men att jag skulle göra ingenting är då långt från sanningen i alla fall. När jag har med mig datorn hit så sitter jag och letar efter jobb, kollar på olika alternativa utbildningar, söker pengar ur olika fonder, skriver insändare till olika tidningar, bloggar på flera olika ställen om olika ämnen också får jag i bland inspiration då jag sitter här så en och annan text/dikt brukar kunna bli skriven också....så att påstå att jag inte gör någonting...GE FAAN I DET när ni inte vet!


Sedan måste jag kanske ta åt mig äran lite också eftersom jag berikar era liv så mycket. Att ni gör notis på att jag sitter här + att ni pratar om mig måste ju betyda att jag är en jäkligt intressant människa?

  

  AnnaMia




Av AME - 21 september 2011 09:04

 

här vaknade man med en "huvudvärk från helvetet"...känns som om hjärnan skulle vara enorm och man har en allt för trång hjälm på sig. Antar det beror på att jag dels hade svårt att somna och att jag sedan vaknat & sovit om vart annat under de timmar som jag låg i sängen.


Ska ta och försöka få i mig lite frukost, ta en alvedon eller två och sedan faktiskt gå och lägga mig och försöka få lite sömn...1 timme eller 2.

Är fasen inte människa känns det som just nu.


Hoppas dock bli fri huvudvärken för jag har tänkt lasta släpvagnen jag lånat av "svärfar" och åka i väg med en massa skräp till återvinningscentralen i dag...det jag gruvar mig lite för är att jag nog kommer behöva rensa ur en del utav de sopsäckar som står i garaget eftersom jag tror att det i någon av dom ska ligga en soppåse med matrester i bland annat och sånt får man inte slänga på återvinningen utand e ska slängas i hushållssoporna...kastar  man på återvinningen kan man åka på böter om man har otur och böter är det sista jag behöver...


Men nu blir det först frukost, huvudvärkstablett och en stunds zZZZZZZzzzzZzZ


  AnnaMia


Av AME - 21 september 2011 00:34

Halv 1 och jag tror han John Blund missat strö ut sömnpulver hos mig i natt också...

 

Men jag får väl fördriva en stund med lite mer korsordslösande & nattradio lyssnande så kanske de blå behagar bli grusiga så småningom. Alltså jag har ju faktiskt insomningsmedecin jag kan ta men jag vill undvika dem så långt det är möjligt. Barnen kommer ju till mig mot helgen och då vet jag att jag kommer att kunna sova i alla fall...det gör jag jämt då de är hos mig. Även de gånger de sover i sina egna sängar och jag ligger själv i sovrummet....bara det att jag har dem hos mig i huset får mig att finna en sorts frid. Jag vet inte hur jag ska förklara men både kropp och själ får frid då.


Mina   guldkorn, min dyrbara skatt...älskar er av hela mammahjärtat !!!


  AnnaMia

Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards