Alla inlägg den 20 september 2011

Av AME - 20 september 2011 22:53

    

Denna underbara tavla har jag beställt utav en tjej i Sundsvall...texten betyder mycket för mig personligen och tavlan kommer pryda sin plats så bra!
Har även beställt 2 stycken tavlor till med för mig speciella texter också...till 2 stycken som betyder så mycket för mig, så snart jag fått dem kommer bild på dessa också....

Visst är texten vacker?


  AnnaMia  

Av AME - 20 september 2011 20:32

Nu när klockan är halv 9 på kvällen kan jag sammanfatta denna dag med att den fasen har varit en riktigt bra dag...hade förvisso en liten dip på eftermiddagen men i dag är faktiskt första dagen på nästan 2 års tid som jag inte gråtit!!!
Förvisso är inte dagen slut än...men tvi, tvi, tviiiiiiiiiiiiiiii...det ska inte ske heller!


NÄPP   


Många tankar har dock snurrat runt i huvudet under dagen men det har varit idel positiva sådana...även fast de varit negativa också delvis men jag lyckades ändå vända de negativa till något positivt...i alla fall i tanken...och det är ju bra för att vara mig eftersom jag alltid låtit allt negativt ta överhanden förut.


I eftermiddags har jag lånat "svärfars" släpvagn och hämtat hem en liten hylla som jag ska måla vit och placera på ett lämpligt ställe...kommer bli så bra...öhh, hoppas jag!?


Är ju i funderingarna på att försöka skapa mig en helhet i mitt hem nu och det lutar åt att det kommer bli ljusare...dvs det kommer bli mycket vitt....tror jag...haha....veliga, jag?!?! JAA....sån är jag ser ni!!


Nu blir det soffsoftande resten av kvällen, ett å annat korsord blir det säkert också löst och då jag lägger mig har jag en skvallertidning att greppa...


  AnnaMia  

Av AME - 20 september 2011 15:39

Jahopp då har man kommit hem från dagens frissa besök och som vanligt...ja som vanligt blev jag nöjd med resultatet...från att ha haft en rätt trist vinröd färg på håret blev det nu så här...

   

Inget bra ljus på dessa bilder dock men.....

    

     


  AnnaMia


Av AME - 20 september 2011 00:08

Alltså jag blir galen!


Beställde en aktiveringskod till telias "mina sidor" förra veckan, en kod kom men den funkade inte..beställde en ny som kom i dag...och den funkar inte heller!!!
Alltså jag blir galen!!! Behöver komma in på dessa sidor för att kunna administrera mina konton, se räkningar, puk koden, ändra betalningar etc....

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH !!!!


Ska ringa dem i morgon då jag får tag på någon telefon...kan inte öppna min mobil heller föränn jag kommit in på mina sidor för att kolla puk koden. Hade jag vetat att det skulle krångla så här har jag lika gärna kunnat beställa nya koder till telefonen i stället...Glääh!!!


  AnnaMia



Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards