Alla inlägg den 25 september 2011

Av AME - 25 september 2011 22:02

Matdags !!!

   

Tvätta sig måste man juh !!!

 

OJ så trött man är... 

 

En skönsovande liten herre på 4 v...

 

En skönsovande liten tös på 4v...

 

Ännu en av töserna...

   

Sååååå skönt att sova...

 

NU mår man gott !!


  AnnaMia

Av AME - 25 september 2011 20:48

...till ända och likaså en hel vecka.
Barnen har nu åkt till sin pappa och som vanligt gråter mammahjärtat och gör ont när dom har åkt...jag ville ju inte detta!


Nu dröjer det dessutom 18 dagar innan jag träffar dom igen, i vanliga fall är det ju "bara"  5 dagar mellan det att de är hos mig så lite jobbigt känns det ju. MEN jag vet att jag behöver denna tid där på "åsen" och det är välbehövligt, både min kropp och framför allt min själ behöver detta. Något som både min läkare och min terapeut ansåg och det var därför remiss skrevs..


NU blir det lite softande i soffan innan jag tar min insomningstablett och slår igen mina blå. Lite kissemys blir det också innan dess...de är ju bara så underbara de 4 småttingarna nu.

(4 veckor gamla).

Antar att de hinner växa en hel del under de dagarna som jag är borta...småbusarna.

Det är förresten inte klokt vad sylvassa deras tänder är och vad hårt dom kan bita....aj, aj, aj!!!


  AnnaMia



Av AME - 25 september 2011 15:59

Packar ner, packar upp, packar om...för i morgon bär det ju som sagt i väg till Österåsens hälsohem i 18 dagar så det är ju en del man ska ha med sig...men jag ska ta med mig tvättmedel så jag kan tvätta där, då blir det ju lite mindre att kånka med sig.


När hjärtat, yngsta guldkornet och jag hade skjutsat äldsta guldkornet till hennes pojkvän så åkte vi på coop och fikade...för att inte någon ska påpeka vilka prioriteringar jag gör så kan jag tala om att hjärtat BJÖD oss på fikat.

Skulle ju slänga om däcken på bilen i dag också eftersom det sitter en skruv i ett av däcken men då jag var i väg och skulle pumpa all round däcken så läckte det ur en av ventilerna...så nu får jag köra med skruven också får jag försöka ta mig i väg och pumpa det varannan dag då jag är uppe på "Åsen" också får jag åka i väg med däcken och fixa "Pyset" då jag kommer hem.


I morgon ska jag ringa veterinärern också och beställa tid för kastrering utav min Emil och hjärtats Lillen så får hjärtat åka i väg med dom då de har en tid för detta. Så nu ska kulorna väck och förhoppningsvis blir Emil mindre "stressad" utav Zazzy...


Nu ska vi strax hämta hem äldsta guldkornet och därefter ska vi äta...Guldkornens pappa kommer ju vid 19 tiden och hämtar dom och innan dess vill jagh a haft en stunds "soffmys" tillsammans med dom, blir ju 18-19 dagar innan jag träffar dom igen. DET kommer bli det jobbigaste av allt med vistelsen på "Åsen".


MIna älsklingar...


  AnnaMia

Av AME - 25 september 2011 11:29

Ser ut att bli en riktigt härlig höstdag i dag...


ska väl skjutsa äldsta guldkornet till sin pojkvän, sedan ska vi upp till "svärföräldrarna" och lämna tillbaka släpvagnen.

 

I kväll åker guldkornen till sin pappa och då komemr jag inte träffa dom föränns den 14e oktober eftersom jag åker till Österåsen i morgon och blir där i 18 dagar. Tur att det finns dator och telefon så man åtminstonde kan prata med dom under den tid jag är där.

Ska bli så skönt att komma dit och denna gång ska jag verkligen "carpe diem" och tänka på mig själv....tänk vilka prioriteringar jag gör   !


Vidare denna dag så blir det ju till att packa också...det är ju en hel del som ska tas med så som träningskläder, gympa skor, badkläder etc...


Hjärtat ska vara katt vakt under dessa dagar och jag antar att de har växt på sig rätt rejält dessa dagar


Byta däck står också i agendan i dag eftersom jag har ett läckande bakdäck och att åka med det är inget jag vill direkt då jag inte ska vara hemma...så däckbyte blir det + en urstädning av bilen. Kan hända det blir en tvätt också...


Nu en frunch och sedan möta dagen.


  AnnaMia

Tidigare månad - Senare månad

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<<
September 2011 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards