Alla inlägg under oktober 2012

Av AME - 9 oktober 2012 23:07

Har inte skrivit någonting på över 1 vecka men det finns väl egentligen inte så mycket att skriva heller mer än att det varit en rätt bra vecka så det "bra" har liksom hållt i sig om man säger så...om man bara bortser från att känslan utav ensamhet har infunnit sig om kvällarna eftersom guldkornen varit hos din pappa sedan i tisdags.


veckan har innehållit gospekören, besök hos goa vänner, soffbyte, en liten spontanfest, skratt, bullbak, god mat, nya bekantskaper, möte på affektiva, musik mm mm.


Samtalet på affektiva blev förvisso rätt jobbigt och kändes på efteråt på kvällen då jag kom hem men det var även ett väldigt bra samtal. En del frågeteckan och funderingar fick sina svar och det var välbehövligt...många tankar har tänkts, på ett BRA sätt.


I kören kör vi på inför söndagens 10 års jubileumskoncert, förra tisdagen kom en utav solisterna upp och övade med oss...en så duktig sångare med en sån otroligt påverkande röst. Han och hans man skall vara med på ett par utav låtarna som vi ska ha med på vår koncert...det kommer bli så bra!
Nu i kväll hade vi genrep där vi sjöng igenom hela programmet och jag säger åter igen att det kommer bli SÅ bra på söndag :-)...sång ger glädje!!


Har kastat ut min underbara dubbeldivansoffa nu...gick tyvärr inte att få bort doften ur den så den åkte ut och in kom det i stället en skinngrupp med en 3sits och 2 fåtöljer...långt i från lika skön som min divansoffa men det gick bara inte att ha kvar den så denna grupp får duga nu så länge. En fördel finna med soffbytet och det är att rummet blev större nu eftersom denna soffgrupp tar upp mindre plats än den andra.


Hamnade på en spontanfest också här och där bjöds det på väldigt god mat kan sägas. Massa olika maträtter baserat på renkött...det var renfärsbiffar med en otroligt god sås, renskavsgryta, grillat renkött och renstek.
OJ så gott det var...synd bara att man inte har den ekonomin själv att man kan köpa renkött vid något tillfälle.
Så vid sidan utav älg måste jag säga att renkött är bland det godaste kött som finns....är ju en älgköttsfantast annars men får tyvärr aldrig möjligheten till att äta sånt heller eftersom jag aldrig lyckas få tag i något kött att köpa.


Gjorde 3 nya bekantskaper på denna tillställning också och sådana är ju alltid trevliga :-)


Bullbak har det blivit här i veckan också så nu finns det bullar att ta fram i fall det kommer besök + att barnen kan ta en bulle till fika om de vill. Fick en hushållsassistent utav en bekant till en utav mina kusiner så nu var det lättsamt...brukar ju stå och knåda och blanda degen för hand annars och det brukar bli rätt tungsamt för mina axlar. Man kanske inte tror att det tar på axlarna att stå och röra i hop en vetedeg men jag brukar kunna få rätt så ont efteråt då jag bakat tidigare...så nu var det lättsamt och smidigt och bullarna blev rätt okej denna gång. Mamma och pappa fick ett par påsar också.


I morgon är det onsdag och då kommer mina guldkorn till mig...längtar jättemycket efter dom just nu, brukar längtas lite extra mycket så här kvällen innan...men i morgon har jag dem hos mig igen och huset och jag lever upp igen. I morgon ska även "lillsyrrans" tös följa med yngsta guldkornet hem efter skolan eftersom hon själv ska i väg på apt...så jag får hem 2 guldkorn vid klockan 13 också kommer mitt äldsta guldkorn sedan då hon slutar strax före 15 tiden.


I morgon ska även sotaren komma och sota skorsstenen också och jag ska fråga dem i fall de kan hjälpa mig få till drag i skortstenen eftersom jag fortfarande inte fått till den biten och det ska väl snart vara dags att börja alda för värme antar jag...för då det blir kallare ute funkar det inte att köra elvärme för då kommer jag bli ruinerad...mer än vad jag redan är!


Nu blir det natti natt här...





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards