Alla inlägg den 3 augusti 2012

Av AME - 3 augusti 2012 20:20

Ja i dag hade jag ju tid för njurundersökning och innan dess ett samtal med min kontaktperson på affektiva men därifrån ringde de halv 8 i morse och talade om att han var sjuk så nu blir det samtal i samband med mitt läkarbesök i september, dock skulle jag maila över hur nuläget ser ut till min kontaktperson så jag får väl sätta mig ner och skriva av mig här i helgen.


Njurundersökningen var dels ultraljud utav njurarna också röntgen, blev inte så mkt mer sagt efter det att de var tagna mer än att jag kommer att få en kallelse för ännu en koll...och det tolkar ju jag då som att något förvärrats vad gäller dessa, men det visar sig väl...lite oroad blev jag ju dock då de sa så   


Efter undersökningen så skickade jag i väg ett sms till en person som kommit betyda en hel del för mig sedan jag avslutade min relation med svinet i Ånge. Vår relation är ju på ett vänskapligt plan och vi har sagt att ärlighet är viktig så utav den anledningen ville jag berätta för honom att jag kommit på mig själv med att tänka på honom i tid och otid och att jag kanske tror att det är känslor på väg...jag ville berätta det på grund av att jag var/är öppen att se vart det kan leda, om det kan leda till mer än den vänskapsrelation vi har eller inte.


Han har sagt till mig att jag är snygg, att jag tänder honom och att han har känslor...men nu då jag berättade detta så fick jag till svar att inga känslor fanns. Jag trodde inte detta men jag blev faktiskt lite ledsen över detta och har så varit hela eftermiddagen och kvällen. Vet att jag överreagerar men just nu önskar jag att jag inget sagt för då kanske han hade varit här och kollat på film med mig och kliat mig på ryggen?!


Men detta påvisar bara ännu en gång att jag är en idiot...och att ärlighet kan förstöra och kanske inte alltid är det bästa alla gånger i början.

Kanske skulle jag ha hållt tyst och fortsatt kännt efter? Jag ville ju bara vara ärlig för att jag längtar så efter närheten med en annan människa...kanske inte direkt en pang bom relation men jag var villig att se OM det kunnat leda vidare....men som sagt, jag förstörde visst allt i stället....FAAN !!


Kommer inte ta kontakt med denne person något mer i nuläget eftersom att han nu vet vart jag står, vart jag finns och hur jag börjat känna...jag vill inte vara på något mer om detta. Kanske kan jag få behålla honom som vän åtminstonde men om jag går på med vad och hur jag känner så kanske jag stöter bort honom även som vän...om jag nu inte redan förstört den biten...


Min kusin sa till mig i dag då jag var hem till henne och hjälpte henne med lite alpackavård att när jag minst anar det så kommer det finnas någon där mitt framför mig och jag hoppas hon har rätt för jag saknar verkligen att ha någon nära i vardagen, jag saknar närheten med någon och den intimitet som finns mellan 2 som tycker om varandra...inte för att BO tillsammans men att VARA tillsammans och GÖRA saker tillsammans.


Har känt mig väldigt låg hela eftermiddagen och kvällen, till viss del har det säkert med detta att göra men även medicinen kan vara en orsak eftersom man kan sjunka ner första tiden då man börjar med dessa...dvs man kan få en än djupare svacka.


Får se också när mina gudkorn kommer hem och till mig igen, det ska villigt erkännas att jag saknar dom och längtar efter dom jättemycket nu....mina älskade och dyrbara guld, det värdefullaste i mitt liv!




Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards