Alla inlägg den 11 augusti 2012

Av AME - 11 augusti 2012 23:10

Vaknade med en tung huvudvärk i morse som har hållt i sig hela dagen men värst har det varit med värken i nacke, axlar, bröstrygg och skuldror....det KÄNNS att man iom viktminskningen tapat otroligt mycket i muskelmassa också för efter gårdagens röj med röjsågen har det gjort JÄVLIGT ont precis hela dagen. Öm, stel och knölig...men men...


Det sovs länge i huset i dag...låg ju vaken och surrade med min nyfunne vän      fram till klockan var 2 och sedan vaknade jag till vid 6 och låg vaken en halvtimme innan jag lyckades somna om igen och sov till 9 !!!
Barnen vaknade inte föränns klockan var strax efter 10...men till veckan blir det som sagt tidgare kvällar och upp om morgon bara för att vänja in inför skolstarten. Ja inte att jag tänker väcka dem 6 eller så men åtminstonde se till att komma i säng i tid...nu över sommarlovet har det kunnat bli väldigt sena kvällar och äldsta tösen har kunnat legat vaken väldigt länge efter det att hon lagt sig så till veckan blir det in med sovrutinerna igen.
Äldsta tösen börjar skolan den 21a och yngsta som nu börjar förskoleklass börjar den 27e....de har alltså olika dagar.


Har varit nere hos "lillsyrran" en sväng i dag också...är så glad att hon (och hennes familj) finns i mitt liv igen. När jag var sjuk blev ju saker och ting som de blev men som sagt så är jag glad att de finns i mitt liv igen. Hos dom kan man vara som man är och det går att gå dit och "bara vara", surra om lite vad som helst eller bara sitta tyst och läppja på kaffe medans barnen leker.


Flyttade in teven till vardagsrummet igen nu i kväll efter att ha haft den i sovrummet i 2 veckor då jag försökt gjort allt i min makt för att tvätta soffan...nu har jag gjort så mycket jag kunnat och jag TROR jag fått bort all "kattdoft", kände i alla fall ingenting nu i kväll då vi satt och tittade på film och hade lördagsmyspys...så jag HOPPAS doften håller sig väck så jag kan behålla min stora goa soffa för om jag måste byta kommer jag INTE att ha råd med en liknande utan då blir det typ "första bästa och billigaste soffgruppen jag kan hitta"....


Nu är klockan halv 12 och ögonen börjar nästan gå i kors på mig, nacken och axlarna värker så det får bli både en värktablett och ett litet insomningspiller nu strax....måste bara upp och titta till mina dyrbara guldkorn först, göra min nattsväng och stryka dem över pannan och viska att jag älskar dem, sen kan jag släcka ner och sova.


I kväll/natt blir det nämnligen inget "nattsuddande" framför datorn i alla fall för min nyfunne vän är ute på trevligheter och showande och de övriga som är "online" har jag surrat med redan och/eller är sådana som inte direkt pratar och samtalar utan bara är....så i natt blir det natti natt "tidigt".

Det är rätt lustigt med denne person, vi är så otroligt lika i tankar, funderingar, livssyn, intressen, sätt att skriva, erfarenheter, sätt att se på saker och ting....denne person får mig att både rodna och le och har lyckats få mig att börja lägga bort det negativa och se det positivta i stället. Det är lustigt liksom hur kemin kan klicka...
Att han sedan är varm, godhjärtad, förstående och ser väldigt bra ut gör att det hela känns lite extra.....MEN jag tror knappast det kan komma bli mer än detta mellan oss 2 då han är betydligt mycket yngre än mig men man vet ju aldrig. Vi tycker uppenbarligen om varandra som personer och det mesta är enbart positivt.....men vi kommer iaf ha en riktigt god vän i varandra och DET är värdefullt för mig!!!



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards