Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av AME - 13 augusti 2012 23:40

Jag glömde ju skriva förut i mitt inlägg om den känsla jag haft ända sedan jag vaknade i morse...eller egentligen finns det väl inte så mycket att skriva om den mer än att jag burit på en rätt märklig känsla hela dagen.

För mer än så kan jag inte beskriva den....märklig....då det är något jag inte känt förut.


Men det brukar ju kunna vara som så att man eftersom kommer underfund med saker och ting så vi får väl se om jag kommer underfund med vad dagens märkliga känsla egentligen är eller vad det vill säga mig.


Låter ju fasen som jag talar i gåtor men hur ska man skriva då man själv inte vet hur man ska förklara....?!


Märkligt...

Av AME - 13 augusti 2012 17:49

Ja nu råder det paltkoma gott folk, dagens middag blev rester...och mycket rester fanns det så nu står magen i 8 hörn, minst!!!


Äldsta guldet är ute och går tillsammans med ett par kompisar och det yngsta guldkornet är uppe på övervåningen och leker med 2 av sina kompisar...det leks, skrattas, muas, gnäggas, pangas, kuckelikuas etc etc.....djuren och indianerna verka vara roligast just nu. Gav dem även en påse med gamla pengar (5 öringar, 10 öringar, 25 öringar och 50 öringar) så det köpslås hej vilt också emellanåt....gudomligt med barn!


Själv fick jag då lite tid för mig själv här vid datorn, kollar dagstidningarna, bloggar, vädret och pratar med vänner...men disken väntar så det blir inte långvarigt men 5  minuter medans jag dricker kaffe får det bli i alla fall.


Var nere hos "lillsystra" i dag också...yngsta guldet ville ner dit och leka förut mitt på dagen så vi hade tänkt gått dit alla 3 men så såg jag att en person jag gärna undviker var där så då fick yngsta guldet cykla ner själv också gick jag ner lite senare då jag såg att han hade åkt därifrån...fjantigt egentligen men kan jag undvika så gör jag det. Dock har jag kommit över att det blev som det blev så det är inte därför....bara det att allt ju blev så tokigt.


Måste förtydliga en sak gällande detta med mitt ex som ringde på fyllan...det var alltså INTE barnens pappa som ringde utan "hjärtat" som jag kallade honom...han som jag lämnade i början utav maj...inte mitt exex alltså utan mitt ex....okej?


Nu disk...


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards