Alla inlägg den 7 augusti 2012

Av AME - 7 augusti 2012 23:31

Blev visst inget blogginlägg i går upptäcker jag nu...fast nog hade jag för mig att jag skrev något men tydligen  kom det antingen bort eller så minns jag fel?!

Nåväl, i går morse då jag vaknade så målade jag på köksgolvet ännu en gång i alla fall men det blir fasen inte bra och jag tror tyvärr inte heller det blir bra ens om jag köper en annan färg.

När barnen hade kommit till mig i går (äntligen, så som jag längtat!) så åkte vi till min kusin för lite torpfika, kaffesurr och att barnen fick träffas...då kom vi i alla fall in på detta med mitt köksgolv och kom fram till att det troligtvis kommer bli billigast ändå att lägga in ett nytt golv eftersom den färg som jag behöver köpa inte är utav de billiga varianten precis. Så nu efter mycket velande och funderande så får det bli ett ljust laminatgolv i köket...ogillar egentligen dessa lite men det är mest bara för att jag tycker de brukar kunna kännas så kalla vintertid men det finns ju  varma goa alpackastrumpor att dra på sig, då fryser man inte om fötterna!


I går kväll så åkte jag och barnen + min kusin och hennes familj ut i väg på en liten skogstur och plockade smultron och hjortron...kom i väg rätt sent så det skymde ju rätt snabbt så det blev inte mycket plockat men det blev i alla fall så pass att vi fick smultron till glassen också 2 mindra påsar med hjortron (ca 1 liter) att kunna ta fram och värma här i höst....MUMMA!!!


I morse hade jag 2 stycken sömntutor, det yngsta guldkornet sov ända till klockan var kvart över 10 och det är inte likt henne men för min del gjorde det inget då jag kunde vakna helt av mig själv och stöka på lite. Äldsta guldkornet vaknade strax därefter...


Vaknade till ett riktigt pissväder rent ut sagt, regn, regn, regn och ännu mer regn...kände deppet slå till i ungefär samma sekund som jag slog upp ögonen och hade jag inte haft guldkornen hos mig hade jag nog stannat i sängen hela förmiddagen...innan barnen vaknade snurrade tankarna runt runt och de kretsade en del kring detta med min manlige vän. Drömde att han var hos mig och bara låg och höll om mig, hårt och sedan bara försvann han...vaknade utav att jag grät och det förvånade mig. Trodde närmnligen inte att det jag känner är så pass starkt ändå...jag vet inte men jag är faktiskt jätteledsen över detta...ledsen och besviken och delvis känner jag mig som så att jag bara varit en jäkla leksak.

USCH!


Försöker skaka utav mig dessa känslor men.....känner liksom inte igen mig själv!!!


Äldsta guldkornet har ju en kompis på övernattning här och de har pysslat med sitt under dagens lopp...yngsta guldkornet och jag var ner till "lillsyrran" en stund så barnen fick leka och "lillsyrran" och jag fick prata. En bekant kom dit med sina barn också så det blev väl inte så där jättemycket pratat men jag fick i alla fall ur mig detta med min besvikelse och hur ledsen jag är. "Lillsyrran" och hennes man är nära vänner med min manlige vän så det blir på något vis fel att prata med henne om detta eftersom det kanske känns som om de blir "mitt emellan" om man säger så...men jag måste få prata om detta. Lillsyrran sa att hon kunde förstå mig och berättade även att både hon och hennes man hade väl hoppats på att det skulle kunna ha blivit VI....men nu visade det sig ju att denne person bara är en "lekare" uppenbarligen...och återigen är jag själv lite förvånad över denna reaktion!?


Men nog om det...för i kväll iaf.....


I natt ligger yngsta guldkornet här intill mig eftersom hennes säng huserar extra säng inne på storsyrrans rum åt hennes övernattande kompis...konstaterade att jag får ta och införskaffa någon riktig gästsäng eller så en mindre bäddsoffa in till äldsta guldets rum för övernattande kompisar så inte lillsyrrans säng behöver flyttas varje gång.

Ska strax gå upp på övervåningen och säga god natt åt de två som sover däruppe, de lär säkerligen ligga vakna ett bra tag till men jag ska strax släcka ner och inta mitt lilla insomningspiller, krypa ner intill mitt snusande yngsta guld och sedan förhoppningsvis sova hela natten. Hoppas få undslippa ledsamma, hemska, otäcka, tråkiga drömmar i natt...tänk om man kunde få drömma något kul så man vaknade fnittrande och med ett leende på läpparna i stället...DET var länge sedan jag gjorde.





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards