Alla inlägg den 17 augusti 2012

Av AME - 17 augusti 2012 16:15

Yngsta guldkornet sov i min säng i natt och det är inte klokt vad ett barn kan detta med att ta upp plats...vet inte hur många gånger jag flyttade henne tillbaka till "sin sida" så jag skulle kunna ligga normalt.

Ett tag var det bara armar och ben kors och tvärs över hela sängen...haha!!!


Strax före klockan 11 kom äldsta guldkornet och deras pappa för att hämta lillasyster och därefter åkte jag upp till min moster i Ånge för att hämta min mamma...kom hem för en stund sedan och upptäckte hur tyst och tomt det var i huset då inte barnen är här längre...konstigt att man kan märka utav tystnaden så väl!?


Men jag ska ju i väg på trevligheter senare och där vet jag att det definitivt inte kommer att vara tyst och ej heller kommer det på något vis att vara tomt. Ska bli rent utav kul faktiskt och jag hoppas jag nu kan tillåta mig att ha kul också...i kväll tar jag egen bil dit och hem men i morgon hoppas jag kunna lifta med någon dit och hem...annars får jag väl ta bilen i alla fall, hade dock hoppats på att kunna dricka något till maten men jag får väl strunta i det kanske?!


Var lite rädd för att jag gjorde bort mig rejält i går kväll angående en sak men jag tror inte det. Jag är ju så fånig, jag är ju så löjlig och jag är ju bara så jävla DUM i bland!?! Men saker och ting visar sig väl i sinom tid...livet är visst till för att levas har jag hört!?!


Men jag har "velat" hit och dit och fram och tillbaka OM jag ska åka eller inte...och jag "velar" fortfarande men jag SKA åka...sån är jag, speciellt då det är massa nya människor.


Nää, kanske man ska ta och äta någonting nu då och börja fundera så smått på detta med dusch och sånt...vet inte riktigt vilken tid jag tänker bege mig men det blir väl fram över kvällningen. Vet knappt vart jag ska men det gick inte att ta fel på vart det var....så jag får väl hoppas på det då.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards