Alla inlägg den 9 juli 2012

Av AME - 9 juli 2012 09:27

och OJ vilken känslosam och turbulent minnes vecka det har varit...både på gott och ont.


Styrde ju kosan söderöver ner till mina barns farmor och farfar i tisdags. Resan ner tärde på mitt iinre kan jag säga och jag var tvungen att stanna vid 5 tillfällen efter vägen och kräkas på grund utav den jäkla klump utav ångest jag hade i magen...kom fram vid 15 tiden och fick då krama om mina älskade guldkorn det första jag gjorde.

Hjärtat dundrade på i 280 slag i minuten minst kändes det som...ex svärmor kom emot mig och gav mig en kram och sedan kom ex svärfar också ut och gav mig detsamma, där någonstans så släppte ett par stenar från mina skuldror.


Minnena poppade upp inom mig så snart jag satt mig ner och fick min första kopp kaffe...såg minnen i allt vartän jag satte blicken...i rosenbusken där mitt ex plockade de första rosorna åt mig, i husvagnen där han och jag alltid sov då vi var här, i det stora trädet med hängande grenar där vi ofta satt...ja tamejfasen ÖVERALLT och i ALLT.

Det blev en känslokaos men jag försökte dölja det och släppte inte på det föränn det blev natt och vi skulle sova...


Då på kvällen så kom mitt ex brorsa också och även han kramade om mig och där släppte resten utav stenarna från mina axlar kan jag säga....dessa 3 människor som var en del i mitt under en så lång tid i mitt liv, dessa UNDERBARA människor...


Exets bror arbetar nu med att hyra ut segways och givetvis skulle det testas då han kom...hmmm, men feg som jag är så vågade jag väl inte åka riktigt så som jag skulle velat. Är ju en sån där människa som är livrädd att göra baort mig och göra fel...men en liten åktur och test blev det allt...får samla mod och testa igen vid tillfälle.


Dagarna här har varit tidvis känslosamma och minnen och tankar har kommit och gått men i det stora hela så är jag så glad för att jag åkte hit...jag tror nämnligen att jag behövde möta detta och jag kommer se till att behålla kontakten med dem från nu igen. Kanske ta med mig barnen hit fler gånger...dessa 3 har ju också fattats i mitt liv precis som mitt ex har gjort och gör...för han fattas mig fortfarande, skulle ljuga om jag sa något annat.


I dag är det så  måndag och vi är fortfarande kvar här hos ex svärisarna, har inte bestämt riktigt vilken dag vi ska åka hemöver...men det blir någon utav de närmsta dagarna i alla fall.


Vad har vi gjort då vi varit här då?

Jo vi har varit på Lasse Åbergs museéum, tom tits experiment, lek och bus landet, vi har badat också har vi varit till vackra Sigtuna och spelat golf. Hade hoppats på sol i dag men just nu så regnar det utanför fönstret och det är 18 grader...ser förvisso ut att kunna spricka upp så jag sätter mitt hopp till vädergudarna att vi kanske kan få en fin eftermiddag och kväll så vi kan åka och bada och kanske få lite sol på oss. Kollar man vädret så står det att det ska bli bättre så HOPPAS...



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards