Alla inlägg den 27 juli 2012

Av AME - 27 juli 2012 09:02

I onsdags då de älskade guldkornen blivit hämtade av sin pappa och jag gråtit en skvätt i vanlig ordning så fixade jag mig i ordning och inväntade min kompis Jenny som skulle komma hit till mig innan vi sedan skulle gå fram till byns pizzeria/restaurang för grillkväll med trubadur.


Jenny och jag var väldigt nära kompisar/vänner förr men som ofta i livet glider man i från varrandra utav olika anledningar...vi konstaterade att det nog är minst 8 år sedan vi träffades och satt och fikade bland annat.

Pratade en massa gamla minnen och vi båda konstaterade att jävlar vad kul det hade varit om man för en kväll kunde samla i hop oss allihopa för att surra och bara ha kul....få UPPLEVA gamla minnen.


Nåväl, uppslutningen på grillkvällen var väl rätt skaplig, kanske inte så vrålmycket folk men jag hade jäkligt kul i alla fall. God mat, trevligt folk och en helt utomordentligt skön trubadur...eller dom var ju 2 och båda 2 var störtsköna. Det blandades gammalt och nytt, svenska visor med creedence, det berättades vitsar och historier och jag tror nog jag skrattade så jag fick kramp i käkarna ett tag....herregud vad underbart att få skratta för omväxlingsskull!!!


Träffade på folk här från byn som jag inte träffat/sett på länge och jag fick höra från många vad fin jag var....det tar man ju tacksamt emot men samtidigt känner jag det som "jaha, så då VAR jag alltså ful när jag var tjock"...men jag försöker suga åt mig allt beröm och positiva ord som sägs...kanske kan jag med tiden även känna mig så fin som de säger att jag blivit?!


Ja onsdagkvällen var kul men gårdagen resulterade i ett väldigt tungt huvud...bakis med andra ord!

Klockan var nog närmare 14 då jag tog mig ur sängen riktigt och fick på mig kläderna, innan dess hade jag bara varit upp på toan, druckit vatten och gosat med katterna. Någon mat fick jag inte i mig föränn vid halv 6 i går kväll....inte så bra direkt att inte äta något på en hel dag men det gick bara inte att få i sig något tidigare än så.


I går kväll åkte jag i väg på bilbingo till ljungaverk, gick lite + men inte var det många kronor då jag vann på 1 rad bara....hade väl kunnat fått vunnit på 3 i stället men men...ett + är ett + dock.


När jag kom hem från bingon så slog jag på en film och la mig på sängen, fick sedan filmsällskap också som stannade tills nu i morse klockan 7. Så skönt att ha någon att kunna titta på film med och ligga och prata med utan liksom tanke eller krav på annat...mår rätt bra i hans närhet, en bra VÄN som jag kan vara mig själv tillsammans med...


I bland kan jag kanske önska att jag kunde känna mer än så och kanske att han kände mer än så men samtidigt är jag rädd om vänskapen också...så det får stanna på detta plan, att umgås som vänner.


I dag ska jag försöka leta i hop lite saker som jag ska ta med och försöka sälja på loppis hos min kusin nu på söndag. Hon och hennes familj kommer att hålla öppet hus och visa upp sina alpackor, ha fika, tipspromenad, andra roligheter och smådjur också kommer hon ha lite loppisbord. Kommer inte ta med mig så mycket utan tar med sånt som jag tror man kan få sålt....svårt är det dock att sätta priser på allt...så det ska jag roa mig med under dagens lopp. En sväng ner till "lillsyrran" med familj blir det nog också skulle jag tro...

Kom en släng utav guldkornslängtan nu på morgonsisdan då jag var upp på toaletten, för att komma till toaletten måste man gå genom yngsta guldkornets rum och där var jag bara tvungen att sätta mig på hennes säng och snusa på hennes mjukistiger och mjukisskunk och jag ska väl erkänna att jag grät en skvätt också. Alla som har barn och har längtat efter dom vid något tillfälle kanske vet hur det kan kännas där i mamma/pappa hjärtat?

De är ju det finaste och mest dyrbara man har......ÄLSKAR ER ASTRID & HANNAH   

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards