Alla inlägg den 28 juli 2012

Av AME - 28 juli 2012 22:58

Och det har varit en trött dag kan jag säga eftersom jag inte lyckades somna föränn vid halv 6 i morse och klev upp strax efter 7 eftersom det var totalt jävla hopplöst att sova...säg nu inte att sömnen ska börja jävlas igen!!!


När jag inte kunde somna så slog jag ju i gång datorn i vanlig ordning och surfade runt lite samt hade fejjan på.
Började chatta med en gammal vän där...en vän som jag är så glad för att jag lärde känna en gång i tiden, som jag minns jag var så jäkla kär i då jag var tonåring...olyckligt kär dock kan man väl säga eftersom jag nog var rätt osynlig för honom eller så var det för att jag var för feg?! Det var på väg att kunna hända något vid ett par tillfällen men jag vet liksom inte varför det aldrig gjorde det....han sa i går att han måste ha varit väldigt dum som inte såg det men jag är tämligen säker på att det var jag som var för feg...


Jag berättade för honom vad jag hade känt för honom och delade med mig utav de minnen jag hade från tiden då vi umgicks...ojojoj...tänk om....tänk om OM inte fanns!


Nåja, vi satt i alla fall och chattade vid fejjan bra länge i natt om minnen och allt möjligt...la ut lite länkar till gamla låtar också och en del väckte minnen hos oss båda. Det finns 2 låtar som är STARKT förknippade med honom....2 låtar som vi kramades mycket till, för mer än kramar blev det tyvärr aldrig...


http://www.youtube.com/watch?v=SUMcA--ejOc


Och


http://www.youtube.com/watch?v=bG5N3GC-m20


Denne person var för övrigt en av de personer jag skrev om för ett bra tag sedan...som jag träffade då jag var ut för ett tag sedan och som jag inte hade träffat på nästan 18-20 års tid. 

Om man träffar en person som man var så kär i då man var ung och som man fortfarande får pirr i magen av att se...då måste man väl verkligen ha tyckt om den människan? För det är exakt vad denne person väcker hos mig...han får det att pirra i magen så som det gjorde då jag träffade honom första ggn då jag var 13 år gammal.

Ja jag vet inte, han är en fin människa och jag är glad att ha honom fått lära känna honom och att vi har återupptagit kontakten igen om än sporadiskt...får se om jag tar med mig barnen till han och hans familj något här framöver, skulle vara kul att träffa dem alla :-)


Nog om det....


I dag har jag plockat i hop lite loppissaker som jag ska ta med till min kusin då hon håller öppet hus på sin ALPACKA GÅRD i morgon också har jag varit där i eftermiddag och kväll och hjälpt till med lite saker. Hjälpte till att sätta över taket och väggarna på det tält som de satt upp och just då kom världens regnskur så jag blev ju dyngandes dyngsur men jag stannade kvar ute och tjurades på med tältet.


Då jag kom hem frös jag som en gnu så det blev en lång och varm dusch tills jag till sist tinade upp.

Strax efter 22 ringde en kompis och bad mig komma och hämta honom och hans familj hos ett par bekanta...de hade varit där och grillat + druckit lite vin så jag skjutsade hem dom.


Nu är klockan 23.30 och jag sitter och kollar på film...får se när man lyckas somna i natt men jag hoppas på att få lite sömn i alla fall så jag är pigg i morgon då jag ska vara uppe hos min kusin hela dagen...hoppas på en kul dag med många besökare och fint väder...





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards