Alla inlägg den 10 juli 2012

Av AME - 10 juli 2012 19:42

Ja nu blir det som så att vi åker hemåt i morgon, onsdag....hade tänkt stanna tills på fredag men min kära mamma ringde förut i dag och var helt förstörd över att hon hade råkat smälla igen ytterdörren hemma hos mig så den gick i lås och nyckeln till dörren låg inne på köksbordet så nu kunde hon inte gå till katterna och ge dem mat + tömma kattlådorna i morgon så därför måste vi åka hem i morgon.


Men det kan kanske vara bra att vi gör det eftersom jag ska vara med då min kompis hund ska få sina valpar och dag 63 är på lördag men valparna kan ju vilja komma någon dag tidigare eller senare så jag får väl hoppas vi hinner hem nu då. Anledningen till att jag ska få vara med vid valpningen nu är den att vi ska ta en utav valparna (en tik) på foder och då kan det vara lite speciellt att få vara med från start...och både hon och jag hoppas på att det ska födas en liten svart tik eftersom hon vill ha en svart tik att ta valpar på och som fodervärd är det ju som så att det ska tas en kull eller fler på den hund man har hos sig.


Jag hade ju hund (en labrador) då jag blev sjuk men barnens pappa sålde ju honom då jag låg på sjukhus, till min stora sorg för jag hade ju planer på att utbilda honom till vattensök eller barnsökshund. Kommer gå någon kurs med den valp vi tar på foder, så den kommer att få arbeta. Hunden är utav rasen "staffordshire bullterrier"...och NEJ, det är INGEN kamphund om ni nu tror det. Denna ras kallas även för "den leende hunden" och "nanny dog" eftersom den ler och älskar alla människor den möter...detta med kamphundsstämpel har blivit utav att det finns idiotiska människor som förstört sina hundar och lärt dem kampa eller avlat sönder dem på massa felaktiga vis!
MORR!!!


Sitter nu sista kvällen här hos min ex svärmor, jag både vill och vill inte åka hem...älskar dessa människor!!! Men vi åker nog ner hit snart igen....i höst ska eventuellt jag, barnen och ex svärmor åka till Turkiet i 2 veckor och det vore UNDERBART om det blir så....


Har varit ute i skogen nu på kvällskvisten och plockat en massa smultron och blåbär, när vi var där mitt ute i skogen så kom det en skur med ösregn så nu fryser jag invärtes och undrar OM jag kommer få upp värmen innan det är dags att krypa ner annars får det bli fleecefilt OCH täcke på sedan!!


BURR!!!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards