Alla inlägg den 2 juni 2013

Av AME - 2 juni 2013 19:39

Snart 8 och jag är superdupertrött!!!


Har haft en MYCKET härlig, rolig, trevlig, mysig och underbar helg tilsammans med kärleken i mitt liv. Åkte ju upp dit i fredagseftermiddag och det var tänkt att jag skulle stanna bara till på lördag förmiddag eftersom han skulle i väg på spelningar men i stället så frågade han om jag ville följa med så i lördags åkte vi först till något som kallas för "Älvdraget" i Ljusdal (en sorts spelmansträff) och därefter raka vägen till Björkön utanför Njurunda/Sundsvall på en sommarfest de hade där...där spelade han tillsammans med en gemensam bekant och en rolig/trevlig och duktig trubadur...så det blev mycket musik i går och AM har njutit som bara den!!

Mina musiköron har fått sig en rejäl omgång....UNDERBART!!!!

Vad tusan vore livet utan musik? Joo, väldigt trist, tråkigt, tyst och konstigt!!!


Kom hem sent efter den spelningen i sundsvall och somnade inte föränn vid 4 tiden så det blev en lite lång sovmorgon i dag...eller mysmorgon kan man kanske säga :)


Åkte hem från hjärtat vid halv 4 tiden för då skulle han i väg och repa med bandet på en gård i närheten av där han bor där de ska ha spelning på fredag...så på fredag åker AM till kärleken igen!


Halvvägs hem efter vägen (åker genom skogen/grusväg) så höll jag på rännde rätt in i en älgjävel! Kom körandes i en väldigt skarp kurva och precis bakom den kurvan kommer en älg utspringandes och jag hinner ju så klart inte bromsa utan försöker väja och far ner i diket. Touchar i älgens ena bakhas dock men både jag, bilen och älgen klarade sig...var noga med att kliva ur och kolla så inte älgen blev skadad men han lommade iväg in i skogen och stannade en bit in innan han sen fortsatte längre in i skogen. Fy tusan alltså, det hade kunnat gått illa om jag inte hade kunnat väjt undan....tänk om det hade kommit möte precis då till exempel?!?!


Är ju massor av fjolårskalvar som springer kors och tvärs nu eftersom de blitt frånstötta nu utav sina mödrar....hua, ska villigt erkänna att jag hade rätt hög puls efter denna händelse!!!


Då jag kom hem till T-hammar igen så var jag på konsum och köpte mjölk...utanför affären träffade jag på en kompis som var på väg och skulle äta på det nyöppnade "mat haket" på byn så jag gjorde sällskap med henne och åt jag också...beställde en pizza men i vanlig ordning så orkade jag inte hela så nu har jag lunch i morgon också...


I morgon kommer de älskade guldkornen till mig också i ett par dagar, denna gång blir det inte en hel vecka eftersom jag ju åker ner till H-E på fredag och går på spelning och blir väl borta tills på söndag...


I sommar försöker vi planera in en vecka hemma hos honom med mina barn, en bekant till honom och deras barn + hans egen dotter....lite trixigt men hoppas vi kan få till det så. Hans bekantas dotter och min äldsta har nämnligen en sak gemensamt som de är intresserade utav och det är JUSTIN BIEBER så jag antar de kommer att ha det dom pratar om i så fall....OM det inte blir så att det går att pricka in då hans bekanta med barn kommer så kommer nog äldsta tösen få ta med sig en kompis dit denna gång...yngsta tösen kompade ju så bra med grannbarnen men jag tror äldsta tösen tyckte det blev lite tråkigt. Så vi får se hur det blir.....


Känns så otroligt att ha någon att planera in saker med igen och det är faktiskt han helt på egen hand som kom med detta förslag...jag blev alldeles varm för jag ser ju mer och mer saker hos honom som gör mig än säkrare på att han faktiskt är seriös, att han faktiskt älskar mig och verkligen vill detta :)

Och jag......jag jag älskar honom allt mer och mer för varje gång vi ses...i morse var det med tårar i ögonen jag låg och tittade på honom då han sov...känslorna bara svämmade över....ÅHHH <3


Men nu är jag faktiskt rätt så trött och mör ska villigt erkännas...klockan är bara 20 men jag tror faktiskt att jag ska ta och krypa ner under täcket ganska snart. Skulle behöva röja lite på barnens rum tills i morgon men om jag somnar tidigt i kväll så kommer jag ju vakna tidigt och då har jag ju tid på mig till dess de kommer från skolan vid 13 tiden....älskade älskade guldkornen!!!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards