Alla inlägg den 26 juni 2013

Av AME - 26 juni 2013 21:17

Helst av allt skulle jag vilja klättra upp på jordens högsta bergstopp och skrika ut över hela världen vad jag känner och hur jäkla lycklig jag är inombords nu....hade någon sagt till mig att jag skulle känna glädje och lycka igen förra året så hade jag gapskrattat men nu sitter jag här med en värme som sprider sig inombords när jag tänker på hurdant livet ser ut just här och nu.


Visst, jag har taskig ekonomi, är skuldsatt upp över öronen, jag har inget arbete och går långtidssjukskriven, har ett hus där massor skulle behöva åtgärdas MEN så har jag det som skänker mig glädje och lycka, nämnligen mina 2 guldkorn, kärleken och alla mina underbara vänner...det är något som inte kan köpas för pengar, pengar gör en banne mig inte lyckligare. Lycklig blir man den dag man kan uppskatta det lilla framför allt det stora...och det tror jag att jag kunnat börja göra nu.


Jag har min lilla familj i barnen och kärleken (hans barn finns ju också med) och sen har jag min stora familj i alla mina vänner...och alla älskar jag så oerhört mycket, var och en....och AM är lycklig!!

Av AME - 26 juni 2013 20:11

Hade skrivit ett långt inlägg nyss men så slog datorn av sig och allt försvann (faan jävla skit!!) så nu tänker jag bara göra en kort sammanfattning över de 5 dygn jag tillbringat med och hos hjärtat.....


Sång, musik, gemenskap, nya bekantskaper, god mat, god dryck, skratt, snickerier, bad, tungt huvud, glädje, tårar, närhet, värme och kärlek.....de orden kan sammanfatta de här dagarna.

Dagar som varit helt underbara på många olika vis och jag känner bara sådan lycka!!!


Åkte till hjärtat i torsdags eftermiddag och kom hem i går kväll...blev till att vädra ur huset, släppa ut katterna, slänga in tvätt, packa ur väskan och dammsuga. Gräsmattan skulle också ha klippt men den tänkte jag att jag hade kunnat ta i dag...men då jag vaknade vid halv 7 i morse så såg jag att det var grått och regnigt ute så då vände jag på mig och somnade om och sov fram till klockan var nästan 13.00!?


Så någon gräsklippning har det inte blivit men däremot en maskin tvätt också har jag varit till bästa kusin Lise-Lotte och druckit kaffe samt surrat av en stund. Hade också tänkt  begett mig på glasbanken och handlat till helgens party men det åker jag och kusin och fixar med i  morgon i stället...ska hitta på någon gemensam present till henne vi ska på fest hos på lördag...vad det blir får vi se.


Nu i kväll har jag bara softat, känner av en nacke och rygg som moler och gör ont men jag hoppas det inte övergår till att bli ryggskott eller nackspärr eller något annat tok nu bara för det finns ingen tid för något sånt nu! Har ju kuligheter framför mig nu så.....inget krångel!!!


Blir nog därför en tidig kväll i kväll, kryper nog ner och kramar kudden och tar mig hem till hjärtat i tanken.
Saknar honom väldigt väldigt mycket just nu.....älskade underbara <3

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards