Alla inlägg den 6 juni 2013

Av AME - 6 juni 2013 20:39

Ja i dag firar vi ju vårt land, Sveriges nationaldag...och runtom i landet har det sjungits "du gamla du fria"....vi däremot har inte gjort någon sak utav denna dag utan det har varit som vilken dag som helst, ett plus dock har varit att gulden haft ledigt från skolan och har så även i morgon.


Yngsta tösen sov till klockan var nästan 9 och själv låg jag kvar i sängen till klockan var strax efter 8.
Yngsta tösen och jag åt frukost och kollade på en film då hon vaknat och strax före 11 väckte vi storesyrran...då hon hade ätit frukost så åkte vi hem till kusin med familj och köpte med oss glass, maränger och chokladsås.
Väl där så kollade vi på deras 4 kattungar som föddes för ett tag sedan...och det skulle ju jag inte ha gjort för GUDARNES så söta!!! Hade kunnat stoppat ner allihop i väskan och tatt med mig hem....men vi har våra 3 katter och någon mer katt blir det inte i huset så länge dom 3 lever, men nog blev man sugen!


Efter det att vi varit där åkte jag och yngsta tösen hem till mamma och pappa (mormor och morfar) och fikade, äldsta tösen gick till badstranden med ett par kompisar. Hemkoma från mamma och pappa så tog jag och drog i gång gräsklipparen, ska låna pappas röjsåg till veckan och ta i slänterna ut mot vägen + runt närmast huset för där går det inte att gå med klipparen.


Dagens middag blev tacos och sedan var vi och åt mjukglass på byns nya restaurang HAPPY DAY`S...


Nu sitter yngsta guldet och jag och kollar på en film och gottar oss med popcorn, äldsta guldet är väl strax på hemväg...hon gick till badstranden igen en sväng efter middagen...


I morgon åker gulden till sin pappa som sagt eftersom jag åker till finaste H-E i paradiset för att dels gå på en spelning han har tillsammans med bandet där även finaste vännen T är frontfigur och sen på lördag ska vi visst på examensfest för hans systerson...lite nervigt att träffa på släkten hans men många har jag ju redan träffat så det blir nog bra...tillsammans med honom blir ALLT bra!


Älskar dig hjärtat <3

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards