Alla inlägg den 11 juni 2013

Av AME - 11 juni 2013 12:01

Sovit lite som en klubbad oxe i  natt men vaknat ett par gånger mellan varven och famlat efter hjärtat som inte fanns där intill...kudden har i stället kramats om väldigt flitigt i  natt kan sägas. Vaknade till och med med kudden omfamnad...haha!!


Fick besök utav min vän Carina på förmiddagen så det blev en stunds kaffesurrande = ett välkommet avbrott :)
Har slängt i gång en tvätt nu precis och sedan skall det snos ihop en tårtbotten till morgondagen då jag lovat fixa en tårta till avslutningsfikat för äldsta tösens klass. Gör bara en vanlig sockerkaksbotten i långpanna och sedan skall det hårdvispas grädde och läggas på en massa bär och frukt ovanpå....hoppas det räcker med 1, kanske måste sno ihop 2 eller åtminstonde 1½....hmmmm!


I morgon ska jag upp på kommunen och dess soc kontor...har nämligen halkat efter med elen sedan i vintras då jag fick en elräkning på över 6000 så nu riskeras det att strömmen slås av om dryga 2 veckor så nu har jag fått svälja min stolthet och vänt mig dit för att be om hjälp med det jag ligger efter med. Soc har nekat mig hjälp tidigare men i detta fall måste de hjälpa mig...dock vet jag att de kommer försöka snirkla undan med en massa pekpinnar och annat och jag lär ju få sitta där och känna mig som en jävla idiot....jag vill egentligen inte vända mig dit överhuvudtaget eftersom jag känner mig nervärderad då man kommer dit men nu måste jag för utan ström kan jag inte ställa mig.


Sitter här och ler för mig själv för trots att det finns saker som tynger mig så är livet banne mig väldigt underbart så som det är just nu...jag har 2 barn som jag älskar över allt annat och som är av största betydelse för mig, jag har tak över huvudet trots att jag "hatar" att bo i detta hus, jag har kärleken i mitt liv igen och han är så underbar och ger mig så mycket glädje och fyller mig med liv, jag är frisk och kan ta mig ur sängen var morgon, jag har mat i skafferi och kyl även om det i bland är väldigt tomt däri, jag har vänner som jag vet är sanna sådana....jag har det mao rätt bra trots att jag lever under existensminimum, har skulder upp över öronen och står utan jobb.


Jag är banne mig lycklig....

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards