Alla inlägg den 3 april 2012

Av AME - 3 april 2012 16:33

I dag har det sovits, å hej vad det har sovits....vaknade förvisso vid halv 7 och var upp och petade i mig lite fil och musli. Började rota igenom de kartonger med böcker som jag har ståendes i sovrummet men orkade faan inte...blev helt matt och alldeles snurrig så jag kröp ner i sängen en stund för att vila, men det blev mer än vila för jag somnade och sov ända till klockan var kvart över 1 !!!

Jag antar att jag behövde den sömnen...kanske för att ta igen för de senaste nätternas sönderhackade sömn då jag nyst och snytit mig om vartannat? På den biten har det lugnat ner sig, peppar peppar, men jag känner mig fortfarande väldigt tät i bihålorna, i vänster öra och har feber...bara 38.5 i dag dock så det går åt rätt håll kan man hoppas.


Yngsta guldkornet kommer till mig också nu strax. Hon har tydligen fått svinkoppor och då är det inte så bra att vara hos pappa där det finns en liten syster nu. Svinkoppor är ju inte så farligt men man utsätter ju inte en liten bebis för dem om det går att undvika. Guldkornet kommer att få pennecillin mot kopporna så jag antar att det är rätt mycket och rejält som blossat upp på henne för annars brukar det räcka med att tvätta och smörja, men nu hade de skrivit ut pennecillin åt henne...apoteket hade dock inte pennecillinet hemma i dag utan det får vi hämta i morgon först.


Det får bli mys hos mammsen nu då i stället också får vi hoppas att de kan ge med sig snabbt när vi påbörjar pennecillinbehandlingen så att vi kanske kan hitta på något kul på påsklovet...vi kommer att dela på lovet deras pappa och jag för de ville visst också hitta på någonting. Vi får se hur vi delar det hela. Antar att det mesta är stängt ända tills på tisdag så barnen kanske blir hos mig nu då tills på onsdag...då får vi hitta på något på tisdagen i så fall också får de åka till sin pappa då kanske på onsdag eller torsdag och göra något med dem då. Vi får prata i hop oss också får vi se hur det blir...


I morgon är det tänkt att hjärtat ska komma hit och sova här i 2 nätter, får väl se hur det blir nu då yngsta guldkornet fått svinkoppor...svinkoppor smittar ju bara vid beröring så det ska inte vara någon fara för att bli smittad om man inte är alldeles uppe i och petar och har sig...så jag hoppas att han vill vara hos oss i alla fall...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards