Alla inlägg den 12 april 2012

Av AME - 12 april 2012 22:44

 


Ja i går så åkte jag och guldkornen till himlabadet i Sundsvall och tillbringade 5 timmar i blötan...äldsta guldkornet fick ta med sig en kompis också eftersom det nog lätt hade blivit trist annars eftersom jag var tvungen att hålla koll efter lillasyster hela tiden.

Vi badade, plaskade, åkte rutchbanor, åt den medhavda pastasalladen, bubblade, badade, plaskade, åkte rutchbanor, åt glass, badade, plaskade, bubblade, åkte rutchbanor....efter 5 timmar var vi som vita russin så då klev vi upp och tog och begav oss till MAX för att få i oss lite i magarna...alla 4 tog vi nuggets mål och milkshake....satt fint det efter allt badande :-)


Väl hemkomna så var vi nog nöjda med dagen så det blev en stunds soffmys men sedan begav vi oss upp på övervåningen. Guldkornen slog på en film och jag satte mig med datorn en stund. Äldsta guldkornet somnade mitt i filmen ungefär men yngsta guldkornet var fortfarande vaken då jag klev upp och slog av dvd och tv då filmen var slut men somnade rätt snabbt hon också sedan. Själv slog jag av datorn i samma veva och somnade rätt så snabbt jag också....tröööött och nöjd med dagen!


Dock fick jag bita i hop flertalet gånger under tiden vi var där för gråten kom mig upp i halsen flertalet gånger då jag såg glada och skrattande familjer...saknaden gjorde sig påmind och det gjorde ONT!!!


I morse vaknade jag vid halv 6 första gången men somnade sedan om till strax efter 8 då jag fick ett sms utav min "lillsyrra" som frågade i fall det bjöds på morgonkaffe...eftersom jag fortfarande låg i sängen så fick svret bli att halv 10 var kaffet klart. Låg kvar ytterligare en stund i sängen innan jag klev upp och fixade mig i ordning för dagen. Klockan 9 väckte jag guldkornen också men jag är säker på att de hade sovit ett bra tag till om jag inte hade väckt dom....mammas sömntutor !


"Lillsyrran" kom och kaffade och en stund senare så kom även hennes man upp och drack sig lite kaffe...

Har haft sotaren hit på brandskyddskontroll i dag och allt såg bra ut...enda önskamålet var att jag skulle fixa riktiga krokar mellan stegen från marken och stegen på taket så det ska jag väl försöka fixa. Den förra ägaren hade visst bara knytit i hop stegarna och det är ju så klart inte godkänt...


I dag har äldsta guldkornet varit med en kompis och jag och yngsta guldkornet tog och åkte och hälsade på ett par goda vänner en liten stund...kvällen har vi bara pyst på framför teven och datorn. Äldsta guldkornet och jag satt uppe och kollade på "se upp för dårarna" efter det att yngsta guldet lagt sig....


Nu är det natti natt här i huset...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards