Alla inlägg den 7 april 2012

Av AME - 7 april 2012 12:04

Ja i natt blev det inte mycket sovit kan jag säga....äldsta guldkornet vaknade vid halv 3 och hade jätteont i magen. Kände sig bajsnödig men kunde inte bajsa och visste inte hur hon skulle ligga för att det skulle kännas minst ont i magen....mamman i huset låg alltså på "aga" (helspänn) från halv 3 och ända tills i morse.

Guldkornet var upp på toan flera gånger men kunde inte få ur sig något...slutade med att hon halv 5 kräktes upp allt påskgotta och då släppte det onda i magen.


Uppenbart att det magonda berodde på FÖR mycket påskgotta...inte första gången hon får så där ont i magen då hon ätit massa godis och annat nämnligen. Det var en blandning utav popcorn, chips, dip, godis, choklad, läsk, mat.....antar det är en "arbetsskada" man har som kollar spyan när barnen kräks...hrkl!


Efter det att hon fått proppen att släppa så gick hon ner och la sig på soffan och då kunde ju givetvis inte mamman ligga kvar i sängen utan jag klädde på mig och gick ner jag också. Efter ett tag somnade guldkornet på soffan under fleecefilten så jag blev sittandes och kollade på Ronja Rövardotter på teven...när sedan hjärtat vaknade så gick jag upp och la mig och somnade till en stund. Var väldbehövligt kan jag säga eftersom det bara blev ungefär 1½ timmes sömn då innan hon fick ont i  magen...


Nu är klockan 12 och äldsta guldkornet har cyklat hem till en kompis så hon blir väl utflugen i dag. Hjärtat åkte hem till sig men återkommer igen i morgon. Jag och yngsta guldkornet sitter och tittar på "oliwer twist" på dvd...funderar lite över vad vi ska ta och hitta på för något i dag...hmmmm, får vi ta å fundera lite på.....

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards