Alla inlägg den 21 april 2012

Av AME - 21 april 2012 18:23

Snacka om att man blir less  


Hade plockat fram alla ingredienser etc till vetedegen och skulle kolla efter bakplåtspapper och/eller bullformar....men tror ni att jag hade några sådana???

Näpp....så jag kan ju säga att jag är glad att jag inte satte degen innan jag kollade.

Utan varken eller kan jag inte göra några bullar eftersom det inte funkar med att smöra plåtarna då jag bara har 2 plåtar som jag får varva med...alltså får jag vänta med bullbaket tills i morgon och åka på affären och köpa papper + formar då de öppnar klockan 10 i morgon.


Kanske lika bra det då jag känner mig jäkligt trött och konstig i alla fall nu i kväll. Huvudvärken tilltog här på eftermiddagen men jag tog en migräntablett så la den sig efter en stund, inte helt dock men till en mildare grad.

Bäst känns det då jag sitter och blundar men jag kan ju inte sitta och blunda precis hela tiden heller...suck, måtte det vända snart. Känner mig rätt osocial och omänsklig just nu...känner mig bara som ett ingenting typ.


Halv sju är klockan och här sitter jag och är skit trött...kanske man skulle gå och lägga sig snart kanske...jaa, kanske det...

Av AME - 21 april 2012 12:24

Ja så kan man beskriva dagen som är i dag...bläsch, bläsch, BLÄSCH !


Känner utav en påtagbar gnagande huvudvärk i dag också...funderar på om det kan bero på vätskan som de såg i bihålorna och de svullna körtlarna eller om det är en "biverkning" utav lågt hb och vitamin/mineral brist. Aja, inget att göra något åt i alla fall...bara gilla läget och knapra medikamenter. Jag är ju tacksam dock att det stannar vid huvudvärk och inte blir till något mer.


Det blir inte så att guldkornen kommer till mig i dag. Dels så vill jag känna mig någotsånärt pigg och vaken då jag har dem hos mig, just nu känner jag mig bara trött och matt också slumrar jag till emellanåt i små mikrovilor. Sedan skulle de visst till Sundsvall en sväng i dag + att det äldsta guldet kanske skulle till en klasskompis i dag och eventuellt sova över. Så nu får vi se hur det är och känns i morgon...


I dag blir det inte många knop gjorde kan jag säga. Ska väl ta och sätta en vetedeg senare i eftermiddag eftersom jag lovat mamma och pappa nybakta kanelbullar i morgon och det får jag väl se till att försöka hålla...risken finns att jag själv lyckas få i mig en eller två för mycket, då blir inte min lilla magsäck glad utan kommer att göra jätteont. Så jag får se till att hålla mig till max 2 bullar...det är ett jäkla tänkande detta då man gjort en gbp.


Nu får det bli en "fem minuters"......tjing så long!


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards