Alla inlägg den 10 april 2012

Av AME - 10 april 2012 21:56

Ja vad ska man skriva om de dagar som gått sedan jag skrev sist (lördags)...


Äldsta guldkornet sov ju över hos en kompis då från lördag till söndag så jag och yngsta guldkornet hade lite film mys med popcorn och dricka...gjorde kväll rätt så tidigt för vi var båda 2 rätt så trötta och hon ville sova i min säng och det är ju så underbart att höra sitt barns lugna andetag och se på dem när de sover så rofyllt och fridfullt...och sov gjorde vi, ända till klockan var 5 i 10 på söndagen!!


Soffmys och frukost, lite wiiande och sedan gjorde vi oss en tur upp till min kusin och hennes familj på deras torpställe. Inget vidare skönt väder ute måste jag säga...visst, solen värmde men det blåste småspik och jag blir ju frusen för minsta lilla nästan jämt nu för tiden...antar det beror på att jag tappat så mycket i vikt...fasen förr frös jag ju nästan aldrig!?!?


Äldsta guldkornet kom hem lagomt till middagen och lite senare kom även hjärtat tillbaka till oss och vi satte oss och kollade på lite film och spelade på kvällen...vet inte vad det tog åt mig men jag kände mig jätteseg så då yngsta guldkornet började bli trött där vid halv 10 så gick jag faktiskt också och la mig och tvärslocknade.


I går då jag vaknade förstod jag varför jag känt mig så seg och trött...vaknade nämnligen med ont i halsen. Kände mig så pass hängig att jag var tvungen att få lägga mig en stund mitt på dagen och jag tvärdäckade då också 1-1½ timme ungefär.


Sen var hjärtat, guldkornen och jag hem till mina föräldrar en liten stund och fikade...kvällen bestod utav det gamla  vanliga dvs teve, wii & soffmys...och för mig blev det natti natt då yngsta guldkornet gick och la sig strax efter 9.
Hjärtat och äldsta guldkornet satt och tittade på någon ny serie som höll på till strax efter 23...


Nu till morgon drog hjärtat i väg härifrån till jobbet...inget hej då innan han for utan han måste ha smugit sig upp för jag vaknade inte ens då han klev upp. Ville inte väcka oss sa han och det var ju omtänksamt i och för sig...men han hade kanske kunnat lämna en liten lapp då han for...och låst dörren kanske.

Barnen och jag sov till klockan var över halv 10...

Mitt halsonda har varit något bättre i dag men riktigt bra är det inte :-(


I dag var det tänkt att vi skulle ha gjort ett litet besök på en gård där det finns åsnor, hästar, getter, grisar etc men jag fick aldrig något svar då jag ringde så antagligen kanske tjejen som driver gården jobbade eller var borta....får göra ett nytt försök någon annan gång.


Nu blir det snart natti natt här...i morgon tar jag med mig guldkornen + en kompis till äldsta guldkornet och åker i väg till himlabadet i Sundsvall (äventyrsbad) och tillbringar dagen där...lär ju se ut som russin då vi kommer därifrån för man vet ju hur länge barn kan vilja bada, hahaha!!!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards