Alla inlägg den 15 april 2012

Av AME - 15 april 2012 19:58

4 timmar kvar utav denna dag och denna vecka läggs till dåtiden och framtiden är de dagar vi möter.

Jösses så djup jag blev nu då så här på kvällskvisten...


Mmm, djup har jag varit...har suttit och skrivit lite nu här i kväll och som alltid blir jag rätt så djup och väldigt personlig i det jag skriver. Har suttit och nynnat lite lätt på hur melodierna till saker som jag skrivit skulle kunna vara...kan ju inte spela något instrument själv men OM man skulle ta hjälp utav någon så kanske det underlättar om man har ett litet hum om hur själva melodin skulle kunna tänkas gå.

Har ju som sagt en dröm att tonsätta mina texter och dikter med tiden...så jag fortsätter drömma på den biten.


Även fastän jag sov så pass länge i dag så är jag faktiskt riktigt trött nu och klockan är bara strax efter 20.00 ?!

Kan kanske bli natti natt rätt tidigt här känns det som...är man trött så ska man väl inte tvinga sig uppe utan gå och lägga sig om man kan det, och det kan ju jag...


I morgon har jag tänkt försöka bränna av allt gammelgräs på gräsmattan om vädret tillåter. Är lite för feg för att våga mig på en sådan sak helt själv så jag hoppas i så fall att jag kan få hjälp utav någon mer. Gräsmattan här  har ju inte klippts på 2 somrar i och med att jag inte bott här så det är mycket gammalt lång gräs som ligger. Men får jag ingen hjälp, jaaa kanske man vågar sig på att göra det själv men då blir det dubbla vattenslangar och småbränningar punktvis i så fall. Kommer ALDRIG få ordning på denna gräsmatta om jag inte bränner bort det gamla....har även en massa buskar och sånt som skall bort också, vill ju få till utomhus också så som jag vill ha det...precis som jag med tiden vill få till inne så som jag vill ha det.


Men nu får det nog strax bli natti natt för min del. Ska bara ringa mitt äldsta guldkorn nu strax och säga god natt...saknar dem utav hela mammahjärtat nu då de är hos sin pappa.


Mamma älskar er Hannah & Astrid   



Av AME - 15 april 2012 14:15

Hade väldigt svårt att komma till ro och somna även i natt som var, låg och snurrade runt länge, länge och löste korsord etc  men vid halv 5 tiden i morse somnade jag som en klubbad oxe och sov ända till klockan var kvart över 12...kanske inte så smart att sova så länge men nu blev det så...och jag antar att jag kanske behövde det?!


Känner mig faktiskt lite tung i huvudet i dag också + att det liksom hugger till emellanåt bak i huvudet.

Känner mig väldigt stel i nacken också är jag öm i vissa lymfkörtla och känner av bihålornar...ska jag gå och bli förkyld igen månne?!

Det vill jag INTE :-( ... har liksom fått nog utav allt vad förkylningar, flunsor och annat heter !!


I dag hade jag tänkt åka och hälsa på lite folk men som det känns just nu så känner jag att jag vill vara hemma och bara vara i dag. Var tänkt att jag skule åka dit en stund i dag för att vi skulle sätta oss ner och kolla ut någon sista minutenresa här framöver 1 vecka till något  varmt land och njuta utav sol och värme....men det är ju något som bara är önsketänkande för hur skulle jag ha råd med det egentligen? Visst, man kan få en resa 1 vecka för 1300:- men det ska ju vara fickpengar till det också...suck! Men det vore onekligen skönt om man kunnat.....


Men någon gång kanske man kan ta sig i väg någonstans...drömmar ni vet...de är till för att drömmas.





Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards