Alla inlägg den 7 juni 2012

Av AME - 7 juni 2012 22:03

Missade totalt att skriva något blogginlägg i går men jag kan väl ta med både gårdagen och dagen i dag nu då i stället.


I går stod det ju fotbollsmatch i agendan för äldsta guldkornet...lite synd egentligen att lägga en förmiddagsmatch på en ledig dag för det blev ju inget "sova ut" för barnen på grund utav matchen. Tjejerna vann inte men de är jätteduktiga att spela....bara de börjar kommunicera med varrandra ute på planen så blir de nog än bättre!


När vi kom hem i från matchen så fick jag något tokryck och bestämde mig för att nu jäklar skulle mitt sovrum flyttas  ner så då vi kom hem började jag skura ur och städa ur det sista i rummet där mitt sovrum skulle vara. Väggarna i det rummet var "nikotingula" på sina håll och det syndes tydligt vart det suttit tavlor. Rummet ska ju fixas riktigt sedan, dvs det ska upp gipsskivor på väggarna bla, men jag tog och slängde på ett par omgångar med vit färg så länge...det får duga...bättre än ett nikotingult och vit mönstrat sådant!


Rummet är litet och det var med näppe jag fick in min säng med sängram och allt...ska dock göra mig av med sängramen och sätta ben på madrassen + bara ha huvudgavel för den sängram jag har nu funkar inte i det lilla rummet....kånkade ner sängramen och tempurbäddmadrassen på egen hand men själva resårmadrassen på 160 bredd fick jag lov att be om hjälp med så på kvällen kom "syrran" med sin man, dotter och en gemensam bekant och hälsade på så då fick jag hjälp utav "syrrans" man och vår gemensamma bekant att få ner det åbäket till madrass så i natt som var så sov jag i mitt lilla sovrum...eller sov och sov, jag somnade fasen inte föränns klockan var halv 4 ungefär!


Upp då klockan ringde halv 7, tröttare än allt tröttast...barnen till skola och förskola och sedan har jag hållt på med kattgården mest hela dagen...blev lite problematiskt ett tag men den får duga. Blev inte riktigt klar nu i kväll utan det är en dörr som ska dit + ett par brädor runtom uppe + nätet som ska ligga över hela gården kvar och det tänkte jag fixa i morgon.


Hade ju planerat att hinna fixa så barnen skulle ha fått varsinna sovrum redan nu i kväll men eftersom jag varit ute hela dagen och stökat med kattgården så har jag inte hunnit städa ur det rum där jag hade som sovrum tidigare så det hoppas jag att jag och guldkornen kan hjälpas åt med i morgon någonting då äldsta guldkornet kommit hem från skolan.


Äldsta guldkornet ja...hon skulle hjälpa mig lite med kattgården nu i kväll och ville slå fast märlorna som jag fäst nätet med. Till dessa märlor funkar det inte med en vanlig hammare utan man får använda en mindra slägga....och hon började banka med den och HOPPSAN så råka mammas huvud vara i vägen och jag fick den där släggan i huvudet....behöver jag säga att jag såg stjärnor?!
Tror hon blev lite rädd först men det var ju en ren olyckshändelse så jag kunde inte bli arg <3

Pulserade på rätt bra i huvudet efteråt och jag fick världens bula, ont + att jag började må illa...så jag antar jag fick en släng utav hjärnskakning utav det "tjonget"....och som om det inte var nog med det så lyckades jag slå mig på vänster pekfringer med en hammaren lite senare nu i kväll....så typiskt Anna-Maria....kan inte bara vara liiiiite otur, näää, det ska vara MAXIMALT!!! Jaa, också har jag väl lyckats få typ 743 myggbett eller något sånt.....myggen verkar älska mig och mitt blod.


Nej, nu får det bli natti natt här...ska försöka få ut foton på mina projekt också...med tiden.... 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards