Alla inlägg den 18 juni 2012

Av AME - 18 juni 2012 23:35

utav att telefonen ringde och det var mina guldkorn som hade frågan om de kunde komma till mig då...GIVETVIS....yr i bollen, på med kläderna och mer än så hann jag inte förrän de var här hos mig.


Känns ju som alltid underbart att de är hos mig men jag hoppas nu bara denna jäkla sömnbrist inte gör så jag blir en trist/tråkig/trött och orkelslös mamma nu då de är hos mig...eller allt det är ÄR jag ju (iaf trött och rätt orkeslös) men jag hoppas det nu inte ska gå ut över mina guld.


Bara minuten efter det att barnen kommit så fick jag ett sms utav min kära kusin som undrade i fall det fanns kaffe...så på med kaffehurran och sedan blev det fika ute eftersom solen lyste och värmde från sin himmel.
Kan ju inte påstå att kaffe och rabarberpaj + vaniljsås var någon vidare frukost för min del för som GBP opad är det ju som det är med sötsaker och kaffe...speciellt på helt tom mage....jösses amalia vilken hjärtklappning det satte i gång!!


Sedan var guldkornen och jag till fränsta en snabbis för att hämta pengar så att jag skulle kunna handla lite och då vi kom därifrån så åkte vi upp till min kusins sommarställe en sväng. Tog med mig gräsklipparen dit för den behövde ombesörjas något då den både puttrar/bluddrar och ryker...så typiskt då det liksom är läge att klippa gräsmattan typ NU men det får växa på sig någon dag till till dess klipparen är tillbaka.


När vi kom hem igen så kom jag på att jag skulle ta och fixa med sängen i mitt pyttelilla sovrum....har ju en gammal kökssoffa stående och den tänkte jag skulle passa perfekt som sängram eftersom det ju då inte blir någon fotgavel på sängen. Sagt och gjort, skruva i sär den sängram jag hade, bar ut den, rensade ur kökssoffan, flyttade in den till sovrummet....och upptäcker att den inte får plats!


GAAAAAAH!!!


Ut med kökssoffan tillbaka till köket, klia klia i huvudet....det slutade med att jag nu ligger på golvet på min resårmadrass, blev inte så tokigt faktiskt men jag ska nog skaffa någon form utav ben eller medar till sängen ändå.

Har även burit ner min byråmöbel ner till sovrummet och tänka sig, den fick plats och jag har liiiite golvyta att gå på mellan sängen och byrån...mer än så behöver jag inte ha till eget, viktigast nu att barnen får varsitt sovrum och det ska vi fixa klart med i morgon hoppas vi.


Nu är klockan halv 12 och guldkornen sussar sött i sina sängar, i mitt mammahjärta råder det nu ro och frid men samtidigt är saker och ting fortfarande kaos...stod för en stund och tittade på mina guldkorn och då kom bara denna förtvivlan över mig, kan inte hjälpa det...jag ÄR verkligen ledsen och sörjer fortfarande...


Ska väl måsta försöka lägga mig ner jag också nu och se om jag kan få åt mig någon sömn.
Ska lägga mig ner och alfabets andas, räkneandas och se i fall något uta de behagas funka...bara jag får lite sömn i alla fall så är jag glad. Kan ju inte bege mig ut och nattvandra nu då jag har guldkornen hos mig....annars har jag brukat göra det också då jag inte kunnat sova.


OM det nu finns någon gud där ovan (vilket jag inte tror efter allt jävla skit som hänt mig och andra och runtomkring i världen) så giv mig sömn!!! 


Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards