Direktlänk till inlägg 25 november 2012

Vaken natt, igen...

Av AME - 25 november 2012 18:11

Börjar kännas tjatigt detta men det blev ännu en natt med lite sömn och det har känts av hela dagen kan sägas...


Förstår inte riktigt varför sömnen skall trilskas på detta vis...eller joo, delvis så förstår jag ju eftersom det är både oro, ängslan och allmänt rörigt i mångt och mycket runtom just nu och så klart att sömnen påverkas då MEN någon natt torde den väl kunna infinna sig och funka tycker man?

Ska jag behöva börja med mina nattinattpiller igen kanske?!!


I går tog jag en insomningstablett (inte sömntablett) och tänkte att den kanske skulle kunna få mig att känna ro och avslappning...men den hade samma effekt som om det hade vart en non stop karamell, dvs ingen effekt alls!

Så jag låg och snurrade runt, runt...läste lite...kolla datan...spela ordspel på mobilen...löste korsord...upp och drack  mjölk och vandrade runt. 10 över 5 kollade jag på klockan och någon gång därefter måste jag ändå ha lyckats somna för sedan då jag kollade nästa gång så var den 10 i 8 så lite fick jag sova i alla fall.


Men med så få timmar under så lång tid är faan inte bra  och i dag har denna "sömnbrist" känts av hela dagen.

Har inte alls känt mig nuvarande i nuet utan har gått som i en bubbla hela dagen och bara varit. Skjutsade mamma på affären förut i dag och det var ju tur att man var närvarande då i alla fall...men här hemma har jag gått omkring som ett tomt skal.


Skulle börja leta fram andra gardiner som jag tänkt börja sätta upp här men tror ni det blev något av det? Näe...
Joo, jag letade efter dom men hittade dom inte...typiskt! Hade jag hittat dom så kanske man kunnat kommit sig för att ha bytt dom i alla fall...men men, fortsätter leta efter dom i morgon och hoppas hitta dom då.


Det är ju första advent nästa söndag så det kan ju vara bra om man kan göra det nu i början av veckan, byta gardiner, sätta upp belysningen också ska innerfönstren in i köket och i vardagsrummet, skulle behöva sätta in ett par i mitt sovrum också men jag vet inte om det finns några att sätta in där. Må ut i boden och kolla det...


Hoppas kunna byta ut dessa fönster med tiden men det är ju en ekonomisk fråga så det lär dröja länge än....egentligen vill jag inte lägga ner så mycket pengar på detta hus eftersom det ju egentligen är ett hus jag inte vill bo i men så som det ser ut så är det enda alternativet så jag antar att man kanske bör fixa så smått med allt det som skall och behöver göras. Det behöver ju inte kosta så mycket.....kanske....


Nåväl, söndagkväll är det nu i alla fall och jag har satt mig ner i soffan med teven på, visas ett matlagningsprogram på teven och jag känner att jag faktiskt är hungrig! Något som jag ju inte känner av direkt nu för tiden sedan jag opererade mig men nu känner jag....ska värma lite rester utav laxen och potatisen som jag och min nufunne vän åt i fredags, antar att romsåsen gottat till sig riktigt ordentligt nu. MMMMM!!!


Mina tankar har i dag burit i väg till min fina vän lite till och från men jag har försökt ruska på mig och komma tillbaka till verkligheten då jag försvunnit...det är faan inte klokt detta!

Har en fråga jag ställer mig och det är VARFÖR?!


Känslor, vänskap & kärlek är faan inte lätt...det jag känner är så starkt och att behöva motarbeta det man känner är fasen inte lätt men ett måste. Jag har skrivit det tidigare många, många gånger och jag skriver det inget....inget skall få förstöra den vänskapsrelation vi har!


Visst, det kan komma in något i  bilden som gör att den förstörs men för en gångs skull tänker jag inte vara den som förstör något...har ju haft en viss tendens till att förstöra relationer tidigare då känslor fått övertaget och personer gått från mig och vänt mig ryggen...situationer där jag skrämt bort på grund av att jag velat för mycket men i detta fall får det INTE hända!


Kommunikationen oss emellan är och har varit öppen från första stund och jag hoppas och tror att så länge vi kan hålla den kommunikationen så är det ändå rätt "lugnt"...hoppas jag. Förlorrar jag honom som vän bara för att mitt känslomässiga får överstyr så kommer jag nog aldrig förlåta mig själv.....aldrig!


Tror ingen förstår hur mkycket hans vänskap betyder, varför den betyder så mycket och så....det är knappt jag förstår det själv, det  bara är så och har så varit från stund noll.

Någon mening skall det nog ändå finnas med att en del människor kommer in i ens liv och någon mening ska det finnas med min och T:s vänskap....tiden får visa på vad.





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AME - 7 juni 2017 16:10

tiden rusar iväg alldeles för fort och jag hinner inte riktigt med...vad skrev jag sist nu då? Jo, växthusbygge....det står klart nu och vi har börjat fylla det. I nuläget har vi 1 paprikaplanta, en gurkplanta, dill och 11 sorters olika tomater (ja...

Av AME - 22 maj 2017 15:02

Då var det dags för ännu en vecka då...veckan som varit sprang iväg i ett rasande tempo och helgen som var likaså.I helgen var det bara yngsta dottern som kom till oss eftersom den äldsta skulle hitta på något tillsammans med några kompisar... I lö...

Av AME - 19 maj 2017 10:05


I dag är det 1 vecka sedan ditt liv tog slut och saknaden river än i mitt bröst...mitt fyrfotabarn, min prins.Tårarna som fallit senaste veckan har varit många och än är de inte slut. Tittar ut genom fönstret till altanen och väntar på att du ska s...

Av AME - 16 maj 2017 13:25

I fredagsnatt gick det hål i mitt hjärta...Min prins, min heliga birma Emil finns inte längre kvar hos oss... Strax efter klockan 23 i fredagskväll så knackade det på dörren och min sambo gick och öppnade...tog ett bra tag innan han kom in och jag ...

Av AME - 9 maj 2017 15:05

så ringde min läkare och talade om att det fanns inga avvikelser i mitt blod så då kan en sak uteslutas i alla fall....TACK GODE GUD!!!   #provsvar #lättad #tacksam ...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards