Alla inlägg den 5 mars 2012

Av AME - 5 mars 2012 22:53

Vid kvart i 8 bidde det morgon här i huset, en luuuugn sådan med lite soffmys och slötittande på barnkanalen efter det att vi ätit frukost.


Vid 11 tiden började jag packa i ordning det vi skulle ha med oss på dagens lilla utflykt.

Kokade 2 termosar med vatten, packade ner pulverkaffe, vattenoboypulver, kaffegrädde, korv, korvbröd, senap, ketchup, räksallad, en flaska med julmust, muffins & rån också en massa muggar och teskedar.

Klädde på oss varma kläder och packade in snowracer och tefat + pimpelspön...in i bilen och upp till fränsta för att skaffa maggot och därefter styrdes kosan mot ett ställe som heter lerbäckstjärn.

Där har jag och guldkornen tillbringat ett par timmar (nästan 4) tillsammans med 3 av mina kusiner och 3 stycken kusinbarn...vi har grillat korv, fikat, pimplat också har barnen åkt lite kälke och tefat.

Det har varit en helt perfekt eftermiddag....eller lite bättre hade dagen nog kunnat varit om solen hade kunnat visat sig för även fast det var bra temperatur ute så var det lite småkyligt efter en stund ute på isen, fick bli några vändor in till vindskyddet och elden för att få upp värmen i fingrarna.


Dagar som denna vill jag ha fler utav för detta har varit en bra dag...utan en massa tankar och funderingar som snurrat runt och tyngt ner en. Fast bara för att jag skriver det nu så lär det väl snurra i gång en massa skit nu inatt antar jag....för så är det ju....det går liksom inte ett dygn utan svacka och gråt...


Då vi kom hem så var vi alla 3 småpömsiga så det fick bli en lätt middag i dag...barnen fick bestämma lite så yngsta guldkornet ville äta plättar med jordgubbssylt och grädde och äldsta guldkornet och jag åt bruna bönor och fläsk.

Mätta och belåtna blev vi...


Nu sussar guldkornen i sina sängar och jag har precis varit in till dem och pussat på deras pannor och viskat "mamma älskar dig" i deras öron...något jag gjort varje natt jag kunnat sedan den dag de föddes...


Ska väl ta och stänga ner datorn och försöka sova jag också nu...känner mig trött så det känns som om jag kan komma att somna ganska snabbt bara jag släcker lampan...lite så där skönt trött liksom.


I morgon har vi inget speciellt inplanerat mer än att vi eventuellt ska åka och hälsa på ett par vänner i morgon eftermiddag/kväll...skulle behöva börja städa ur bilen så smått också och dammsuga den + köra klädseltvätt på den. Det kommer nämnligen en och ska köpa den nu till helgen och då vill jag ha den så fräsch som det går.

Blir ju ett liiiitet problem då han kommer och köper den...blir ju utan bil helt då och kan ju inte köpa någon annan heller föränn jag fått den bil jag har såld...


Har bett exxet hålla lite koll också i fall han hittar på någon bil som skulle kunna vara lämplig...jag kan ju ingenting om bilar men han kan iom att han jobbat med bilar och hållt på med bilar i stort sett hela sitt liv. Sedan kollar jag ju lite själv också men rådfrågar honom ändå kring de bilar jag hittar. Nu kommer ju min bil inte kunna gå på mer än 8000:- så jag hoppas kunna hitta en fräsch, bra och "billig i drift" bil för dom pengarna ändå...


Min fina "ÅDI" drar ju lite för mycket och är lite för dyr i det stora hela...önskar jag kunnat behållt den bil jag har men jag måste faktiskt börja tänka i pengar nu så jag måste ha en bil som dels drar mindre bensin och som kanske är billigare i både skatt och försäkring...får se vad det blir. Är ju lite dum också för jag har ju vissa krav dock...hmmm...men men, vi får se...något att flytta arselet i torde det väl kunna hittas.


Om jag bara kunde få igen allt det hjärtat är skyldig mig och som han lovat i snart 1 års tid att betala igen så hade jag kunnat lagt till mer än 8000:- på en annan bil men jag ser ju aldrig röken av det han är skyldig...men då han väl får pengar så han kan betala igen, ja då HOPPAS jag han ger igen som han lovat han ska göra...frågan är bara NÄR?!?!


Nä, nu säger jag god  natt här innan jag börjar fundera en massa tok kring allt som ÄR....god natt !!



Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards