Alla inlägg den 20 mars 2012

Av AME - 20 mars 2012 22:17

Nu blir ni allt förvånade va?

Jag menar det är inte allt för ofta jag skriver om mina bra dagar...i alla fall inte på sista tiden, men det har haft sina förklaringar...


Först och främst så har jag sovit bra i natt som var och det kan jag säga var välbehövligt. Somnade förvisso rätt så sent men fick i alla fall 5½ timmes SAMMANHÄNGANDE sömn...gick med guldkornen till skolan och förskolan nu till morgon eftersom jag inte hade någon bil...friskt och skönt med en liten morgon promenad!


Då jag kom hem så eldade jag och då temperaturen på vattnet kommit upp i rätt temperatur för att kunna duscha så ställde jag mig i den och stod säkerligen 10-15  minuter...jag som i vanliga fall bara kliver in, tvålar in mig, har i shampoo. sköljer av mig, balsam, sköljer och ut...tar 3 minuter på sin höjd.


Sedan var jag hem till min vän & "lillsyrra" och hennes familj en stund och kaffade och surrade av en stund.

Satt och kollade lite på blocket för att se om det hade inkommit någon lämplig bil jag kunde köpa men ingen i den prisklass jag kunde sträcka mig inom....


Vid halv 1 tiden kom så hjärtat till mig och vi pratade lite, vi pratade faktiskt mycket och förde faktiskt ett bra samtal för en gångs skull...tidigare har det ju oftast slutat med att det bara är jag som pratar och han sluter sig som en mussla ungefär...men inte i dag...och det gjorde mig så GLAD !!


Vi kommer i alla fall arbeta med vårt förhållande...kommer alltså inte gå i från varandra...

Efter vårt samtal i går så kom jag ju till bättre insikt att även jag har mina fel och brister som jag måste arbeta med. Så vi får nu ta OSS vidare och arbeta på att försöka tänka mer på BÅDA TVÅ hur vi är...blev inget prat om familjerådgivning i dag men jag kommer nog föreslå att vi tar den hjälpen, i alla fall ett par gånger för jag tror att vi kan behöva det just gällande kommunikation och  beteende biten...vi får se vad vi kommer överrens om.


Sedan måste jag få göra en liten reflektion kring detta med exxet...på den biten känns det på något vis annorlunda nu. Visst fasen gör saker fortfarande ont och jag tycker fortfarande om honom MEN som mina barns pappa.

Det där hoppet jag burit på...jag vet inte...det känns inte så längre...jag kan inte förklara riktigt...jag blir liksom förvånad själv!?! Och bara detta med att jag gratulerat till den lilla.....jaaa, jag FÖRVÅNAR mig själv måste jag säga?!?!


Nåväl, exxet har i alla fall suttit ett par dagar och kollat efter bilar han också. Han är ju mekaniker och har arbetat med bilar hela sitt liv kan man ju säga...han känner till bilars fel och brister och kommer ju vara den som kommer hjälpa mig att fixa med bilen om det blir problem så jag är både GLAD och TACKSAM för den hjälpen....det ledde faktiskt till att jag var i väg och köpte mig en bil nu i kväll för det var han som tyckte jag skulle åka och titta på den och provköra etc och resultatet blev en bilaffär...så nu är jag inte bil lös längre utan äger en mindre och betydligt billigare vad gäller det mesta jämnfört med den bil jag hade tidigare.

Så jag är honom tacksam för att han ställer upp så som han gör för han skulle ju faktiskt lika gärna kunna säga nej med tanke på allt...han är en godhjärtat och fin människa.


Är så trött nu så jag tänker göra kväll...antar att kroppen på något vis har slappnat av nu efter allt som varit och det känns faktiskt som om jag kommer att kunna sova bra även i natt.


HOPPAS nu att dessa bra & positiva dagar kan komma att fortsätta...är väldigt trött på dåliga dagar kan jag säga och trött på att mycket känns och är negativt...hoppas dagen i dag är en vändning mot det bättre....svackor kommer att komma men låt de åtminstonde inte få komma så tätt och vara så ihållande.


 

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards