Alla inlägg den 6 mars 2012

Av AME - 6 mars 2012 23:17

Då guldkornen och jag vaknade till morgon hade vi inget speciellt inplanerat mer än att vi nog skulle åka och hälsa på en vän och hennes familj frampå kvällskvisten...men då vi ätit frukost och satt och pysmyste lite i soffan tittandes på barnkanalen så kom det ett sms från en bekant som frågade om vi skulle följa med på en pulkåkningsdag med grillning och annat i en by ca 1-1½ mil härifrån.


Sagt och gjort, packa fikaväskan, på med kläderna och i väg...vädret var på topp med sol från en nästan helt klarblå himmel. Mamman åkte minsann både tefat och madrass...och tyckte det var kul!

ALLT jag gör tillsammans med barnen nu blir på ett helt annat sätt nu sedan jag tappat dessa 97 kilon...förut var allt bara jobbigt och tungt tyckte jag men nu...KUL !!!


Åkte hemifrån vid kvart över 11 och kom hem då klockan var ungefär kvart i 5...så det blev ju någon timme som försvann. Hem å fixa middag, som i dag blev fiskpinnar, spenat och kokt potatis...in i duschen en efter en och sedan i väg igen hem till min vän och hennes familj...eller i kväll var det bara hon själv hemma då mannen och sonen åkt i väg på hockey...kaffade och surrade lite.


På söndag ska det komma en tjej dit och gadda henne och jag är så jävla sugen jag också på någon fler...och fler kommer det bli men inte just nu. Kanske åker jag upp och hälsar på igen på söndag för att prata lite med den där tjejen och bolla lite ideér till en annan gång....hehe!!


Nu är klockan 23.30 och jag känner mig supertrött så jag ska nog försöka släcka lampan nu och sova...man blir trött av friskluft och stoj tror jag visst.


I morgon fyller hjärtat år...kanske blir till att göra en tårta då kanske.

Sedan är det tänkt att vi ska åka till hans stuga och sova över där med barnen i morgon också ska vi åka skoter på torsdag men jag är lite tveksam till detta med övernattning...dels för att jag vet hur kallt det kommer bli här hemma då jag inte är hemma och eldar (bara dessa timmar i dag och i kväll gjorde en innetemperatur på 17.6 grader) och sedan är det inte så kul att vara i en stuga med utedass vintertid då man har mens och blöder som en gris och måste springa på toa med jämna mellanrum och upp på natten...inte kul alls!!


Men det lär väl suras om jag föreslår att vi i stället åker upp tidigt på torsdag och blir där hela dagen i stället....jag har ju dessutom en del att fixa gällande bilen tills till helgen. Den ska städas och den ska tvättas innan han som ska köpa den kommer...vill ju den ska vara så fräsch som det bara går till dess.


Så vi får väl se...nu är det i alla fall natti natt !

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards