Alla inlägg den 10 mars 2012

Av AME - 10 mars 2012 19:27

Huvudvärken har legat och gangt hela dagen men så länge den bara gnager lite så går det väl an, jag tackar för att jag sluppit få riktig migränhuvudvärk i alla fall.


Klockan är nu halv 8 och guldkornen och jag har kurat ner oss i soffan. Guldkornen sitter och spelar Mario Cart på wii och sedan klockan 8 så ska vi kolla på melodifestival finalen.

Höll på att få knoster dock förut då det var sådana djävulska störningar på bla 1an, 2an och barnkanalen....kan inte fatta varför det ska vara så mycket störningar på de kanalerna nu men hur bra som helst på 4an och 6an....de ligger ju också på det markbundna nätet och går in via samma antenn?!?!

Var upp på taket (höll på blåsa ner!) och vred på antennen men inget blev bättre...


Efter lite muttrande och hummande så kom jag ju på att jag kunde koppla i hop datorn med teven och köra via svtPLAY...så det blir melodifestivalmys för mig och guldkornen i alla fall och då ska vi gotta oss med chokladpudding, grädde och popcorn + saft.


Mamma-döttrar mys   



Av AME - 10 mars 2012 12:36

I dag kan jag inte påstå att det blev någon vidare bra start på dagen...efter att ha sovit jätteoroligt och bara drömt en massa knasigheter hela natten så hade jag världens huvudvärks då jag vaknade i morse. Kunde ligga kvar en stund i sängen efter det att hjärtat vaknat och klivit upp och då guldkornen klivit upp men jag hade ingen ro i kroppen att ligga något länge precis...blev väl ungefär en halvtimme...


Efter att ha ätit frukost började jag må konstigt. Hjärtat skenade på i 280, huvudet dunkade och jag började må jättekonsigt, yr och illamående och svimfärdig...men man håller ju minen inför sina nära.

Spelade en omgång på wii, super mario party 8, innan hjärtat åkte hem till sig vid 12 tiden...


Äldsta guldkornet är med en kompis i dag och just nu är de ute och går, hon ringde precis och då var de hemma hos hennes pappa en sväng. Jag och yngsta guldkornet myspyser på lite inomhus i dag bara...dels så mår ju inte jag så värst bra och sedan har jag lovat att hon ska få låna mammas dator en stund nu och gå ut på bilibompawebben medans jag drar fram dammsugaren och röjer i hop lite här nere i köket och vardagrsummet.


I morgon åker guldkornen till sin pappa efter att ha varit här hos mig nu sedan förra torsdagen...så nu kommer det väl och bli några nätter med orolig sömn och en massa tankar igen som alltid då de inte är här. Önskar jag fick ha dem här hos mig jämt...då känner jag mig hel och har ett inre lugn inombords, mina älsklingar...


Önskar så att saker och ting vore annorlunda...just nu bävar jag...och jag är rädd för det jag känner och hur jag kommer kunna hantera vissa saker här framöver. Kommer jag ramla ner i en avgrund ännu en gång...?

Jaa...det visar sig väl hur denna jävla berg och dalbana kommer att fortsätta...egentligen vill jag kliva av skiten här och nu, men......

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards