Alla inlägg den 25 mars 2012

Av AME - 25 mars 2012 21:52

Ja så var då denna vecka slut om cirka 2 timmar och en ny vecka är i antågande.


Äldsta guldkornet åkte till sin pappa nu på eftermiddagen men yngsta guldkornet är kvar här hos mig tills i morgon eftermiddag. Hon börjar nämnligen ha enbart sina 15 fria timmar nu till veckan och har så fram till sommarlovet börjar, så hon kommer vara på förskolan tisdag, onsdag och torsdag nu mellan 9-14...och då jag ändå är hemma så kunde hon lika gärna sova här än bli väck i morgon bitti hemma hos pappa...onödigt liksom.


Hjärtat åkte hem till sitt han också och han skjutsade äldsta guldkornet till pappa då han for.


Så i kväll har det varit tevemys men i morgon eftermiddag så är man ensam igen...vilket jag ju inte ser fram emot direkt men jag har lite planerat här i veckan.


På tisdag ska jag ju till bästa frissan ÄNTLIGEN och få förändring...både frisyrmässigt och kulörmässigt. Jag som tidigare brukat gå dit var 7e vecka har inte varit dit nu sedan...jaaa, november kanske!?!

Så jag är i stort behov utav detta...som det är nu vill jag inte titta mig i spegeln nästan.

Tisdagkväll är det övning med gospelkören också...har inte varit dit på 2 gånger nu men på tisdag blir det!

Att sjunga kan ju få en del att släppa och få en att för stunden må riktigt bra...älskar sång och musik!!!


På onsdag tänkte jag försöka röja så gott det går i ett av rummen nere...frågan är bara vart faan jag ska göra av allt. Boden är ju det tänka stället men för att öht komma in där behöver jag nog köra 2-3 lass med skräp och sånt som ska kastas till återvinningen...kanske jag lånar bil och släp någon dag här i veckan och får det gjort, skulle vara jäkligt skönt!!! DET är nackdelen med bilbytet...att jag ej längre har dragkrok :-(


Om jag ska summera denna vacka nu då så har det varit rätt okej, har ju haft 2 större dippar dock men inte varje dag som det tidigare varit, detta med gråtandet håller dock i sig ff men...men det är väl liksom bara att ta skiten då det kommer. Är ju van det efter att ha haft det så i 2½ år....


Nu ska jag ta och pussa yngsta guldkornet på pannan och viska "mamma älskar dig"...sen blir det natti natt här, känner mig rätt trött kan jag säga...

Av AME - 25 mars 2012 08:36

Ja jag hoppas att ni alla har ställt fram klockan en timme nu då för från i dag är det SOMMARTID som gäller.

På sommaren ställer man FRAM trädgårdsmöbeln...och man ställer FRAM klockan.

På hösten ställer man TILLBAKA trädgårdsmöbeln...och man ställer TILLBAKA klockan.

Detta har suttit inrutat i mig sedan jag var kanske bara 6-7 år...en mycket bra sak för att komma i håg och det är framåt eller bakåt klockan ska ställas.


Jag vaknade kvart i 7...fast nu var ju klockan alltså kvart i 8.

De övriga i familjen sover...eller näe, äldsta guldkornet var vaken då jag gick ner men hon valde att ligga kvar och "pysa" en stund till...yngsta guldkornet snusade och sov så gott och hjärtat likaså.

I vanliga fall har det alltid varit han som varit den som vaknat först men både i går och i dag så sover han...kanske han också har fått viss ro i kroppen?


Tittar ut genom fönstret och ser en klarblå himmel och en sol som skiner för fullt...skulle jag gå ut så är jag säker på att det är många fåglar som kvitterittrar också...kan bli en underbar dag i dag och då kanske man ska passa på att försöka få någonting gjort ute när vädret är så här....finns ju en hel del att göra...förvisso kan man ju inte göra en del saker ännu då det fortfarande är is och tjäle men något kan man börja med....


Ja i går morse kom det inknatandes besök också...det var mitt kusinbarn, hennes dotter och mitt andra kusinbarn som kom in...trevligt med besök tycker jag för jag måste ju säga att det inte sker allt för ofta.

Fram dukades en frukost, mysigt då man är många...macka, kokt ägg, youghurt, soppa, kaffe, oboy, pålägg, gurka, tomat och paprika....mums!!!


Kusinbarnet som är i samma ålder som äldsta guldkornet blev kvar här et stor del utav dagen, sånt är också kul...då barnen har någon av sina kompisar här.

Mormor och morfar var hit och grattade yngsta guldkornet också en stund mitt på dagen.


Började röja lite uppe bland alla mina kläder och jag fick i hop 2 sopsäckar som kunde slängas och ytterligare 1 som en bekant ska få kolla igenom. Har ju blivit en hela del nytt i takt med att man tappat alla dessa 98 kilo....


Middagen i går blev stekt fläskfilé, potatisgratäng, bearnaisesås, blandsallad...gott och enkelt och barnen älskar det!

På kvällen kom 2 goda vänner och deras son hit en stund och det var trevligt...var en dag med mycket besök alltså och sådana dagar gillar jag!!


Får se nu vad denna dag bjuder på...hör fotsteg uppe på övrevåningen nu...tro vem det är som vaknat nu?

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards