Alla inlägg den 19 mars 2012

Av AME - 19 mars 2012 21:44

Just nu i skrivande stund visas programmet det okända på 7an...i kväll besöker de BODA BORG och jag kan bara säga att jag varit där och har upplevt mycket saker som jag liksom inte hittat någon naturlig förklaring till.


Detta skedde bland annat då jag jobbade som "hopp in vikarie" ett par gånger på terapiverksamheten de hade för brukarna på boda gårds vårhem + tillhörande gruppbostäder...kan för övrigt tillägga att jag arbetade även under många år på boda gårds vårdhem och även där hände märkliga saker.

Synd att de inte besökte boda gård också.....utan bara boda borg.


Tyvärr kan inte jag se det programmet nu då jag inte har 7an men jag ska kolla i morgon via nätet...för tyvärr visas det i efterhand på Tv4 play. Men min äldsta dotter har gått till en utav grannarna för att se programmet så jag antar hon kommer berätta en del då hon kommer hem....om hon nu törs gå dessa 200 meter nu då hon sett det + att det är mörkt...thihi!



Av AME - 19 mars 2012 16:44

Guldkornen har fått varit hemma med mig i dag eftersom äldsta guldkornet varit lite tjock i halsen under helgen och så även i morse...ingen feber men lite röd i halsen har hon varit. Frågade henne hur hon ville göra och det blev att hon blev hemma i dag....ringde förskolan och berättade att yngsta guldkornet fick stanna hemma och ha en "ledig dag" i dag.


Natten har bestått i en hel del gråtande...i tysthet för att inte barnen skulle höra mig...


Haft besök utav älskade vänner en stor del utav dagen i dag och det har varit välbehövligt så nu känns det rätt okej faktiskt...har även pratat med "hjärtat" i dag och det blev ett långt samtal. Ingen av oss vill gå ur detta egentligen så han ska komma hit så vi kan prata om detta...vi vill båda ge det en chans till och vi behöver båda ändra på oss.

Jag har mina fel och brister och han berättade saker för mig som fick mig att inse att jag kanske varit både egoistisk och en skit även jag.

Största problemet mellan oss är ju detta att prata med varandra...eller jag pratar, pratar och pratar medans han helst undviker det och där blir det ofta fel. Jag kan ju inte avläsa hans tankar...och säger han inget, hur ska jag då kunna veta?


Jag älskar verkligen honom för han är en fin människa där under skalet om man säger så...så vi får se.
Kanske behöver vi hjälp med samtal...vi har varit på 1 samtal och där pratade han så mycket. Han gjorde mig så glad då vi var där för han pratade nog mer än vad han gjort under hela tiden...där kunde han öppna sig men inte inför mig.


Sedan måste jag få berätta beträffande mitt ex...på den biten råder nu ingen konflikt längre.

Har gratulerat dem till den lilla dottern de fått och vet ni...det känns faktiskt rätt okej...med mitt ex vill jag nu arbeta på en fungerande relation som föräldrar till de 2 liv vi skapat.

Visst känns det i hjärtat men det får göra det...


Jag måste säga att trots allt så känns det mesta rätt okej...och det får visa sig nu om hjärtat och jag kommer vidare.

Det sas så mycket under dagens samtal...och jag förstår att även jag varit en skit stundvis...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards