Alla inlägg den 1 mars 2013

Av AME - 1 mars 2013 14:13

I dag är inte min kropp och jag riktigt vänner med varandra.

Nacken och ryggen är onda i dag och något verkar ha hamnat väldigt i kläm eftersom jag är bortdomnad på vänstersidan från käken och ut i armen...det är nu som man skulle haft en karl som kunnat massera och knåda en samt ett varmt badkar eller en badtunna att krypa ner i!
GUD så underbart skönt det hade varit...


Upp med Hannah i morse och sen då hon hade åkt till skolan så la jag mig på soffan en stund och läste...och somnade om i vanlig ordning. Sov väl en halvtimme ungefär men jag måste säga att jag hann drömma väldigt på den korts stunden...och OJ vilken dröm! Undra om jag är utsvulten vad gäller detta med närhet, beröring och sex eller vad?!?!

Hrrrmmm...det var ju nästan så att jag rodnade då jag väl slog upp ögonen, hahahaha!!!

Men jag kan ju inte klaga över vad som hände och skedde i drömmen, kan bara konstatera att jag nog är lite svulten    


Mitt på dagen fick jag vara en "räddare i nöden" då jag åkte och agerade hjälpstart åt min vän T.
Suttit en stund på björnbiten och fikat med honom, hans son, äldsta tösen, en kompis och hennes son, en gammal vän från förr och ytterligare en kompis...många människor i omlopp runtom mig i dag och det är UNDERBART!
Såna dagar lever jag upp!


Det finns en sak som jag just nu så gärna skulle vilja få ur mig men jag vet inte om bloggen är det rätta stället att skriva om det eftersom det är väldigt personligt...nog för att jag är öppen utav mig men jag vet att skriver jag om detta så kommer det säkerligen droppa in en massa kommentarer kring detta och det vill jag inte ta...inte nu, inte än...kanske aldrig...ska väl inte ens tänka på eller kring det som jag vill få ur mig.


I kväll ska jag ta med mig äldsta tösen och någon/några av hennes kompisar på föreläsning i Fränsta om och kring mobbing och utanförskap och detta med att vara annorlunda. Föreläsaren heter Magnus Hellberg och kommer i från Sundsvall...han är väl kanske mer känd som sångaren/rapparen Mange Myt. Jag känner honom själv personligen lite så där men det är något år sedan vi pratade. Träffade honom på en fest för en kompis för något år sedan och sedan hade vi viss kontakt under tiden jag låg på sjukhus...men efter det har vi inte haft någon kontakt alls. 
Han är en intressant person som har varit med om väldigt mycket och har massor att berätta...ämnet mobbing är något som berör mig väldigt eftersom jag själv varit mobbad från lekskolan och till dess jag gick ur gymnasiet.

Och det är något vi måste föra en öppen diskussion och dialog kring med våra barn och vänner för det är något vi alla måste hjälpas åt att motarbeta och på alla sätt försöka förhindra att det sker. INGEN ska behöva utsättas för mobbing...usch!


Alla ord som jag fick höra under dessa år är ord som jag hör än i dag och alla handlingar som jag utsattes för är sånt som fortfarande finns färskt i mitt minne och som faktiskt påverkar mig vissa stunder och i vissa situationer än i dag och lär nog så göra livet igenom...så mobbing är inte något som bara är just för stunden det sker, tänk på det!!!


Jag HOPPAS att så många som möjligt går på kvällens föreläsning nu bara....


Jag skulle själv kunna tänka mig att ställa mig upp och berätta om hur jag hade och har haft det...om min berättelse så bara skulle få upp ögonen på en enda mobbare eller vara till hjälp för en enda utav de som är utsatta så skulle det vara värt oerhört mycket...så vem vet, kanske jag står en dag och berättar om mitt...precis som Magnus nu ska göra i kväll...

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards