Alla inlägg den 31 mars 2013

Av AME - 31 mars 2013 17:47

Skrev ju att det var ett par vänner som skulle ut och skaka rumpa i fredags så AM tog och åkte dit för att dricka lite öl och gå ut och ha kul...men efter 4 klunkar öl så beslutade jag att inte dricka något mer men följde med ut i alla fall.
Dock gick vi hem därifrån tidigt och jag körde hemåt redan då klockan var halv 1.


Kvart över 1 fick jag fint besök då finaste H-E klev innanför dörren. Han hade skjutsat hem T efter spelningen och eftersom det "bara" var 3 mil extra hit till mig så tyckte han att han kunde åka hit till mig och sova i stället för att åka hem till ensamheten hos sig....oerhört gulligt och väkommet. Sov i hans famn så gott som hela natten, vaknade ett par gånger dock och avnjöt närheten och lyssnade till hans andetag men somnade om lika snabbt...tycker om den människan <3


När han åkte vid 9 tiden så började jag fixa i ordning med matsäck och kaffe för sedan strax före 11 drog jag i väg med min kusin Lise Lotte m familj, kusin, Katarina och kusin Anders ut på isen vid LiseLottes svärmors stuga....6§ timme tillbringade vi där med pimpling, fika och surrande...någon fisk fick vi dock inte men ett underbart väder och härliga timmar utomhus, var lite lätt röd om näsan då jag kom hem.


Sen på kvällen blev det något fel för mig...klockan 20 kom herr Ångest indundrandes genom dörren och våldsförde sig på mig och min kropp så till den milda grad att jag var tvungen att lägga mig då klockan var strax efter 8 bara. Kunde inte kontrollera det hela...som jag normalt brukar kunna göra.


Hjärtat skenade och slog så hårt att jag trodde det antingen skulle stanna eller hoppa ut, i huvudet pulserade det så pass att jag knappt hörde ljuden runtomkring, armarna, händerna, halsen och vänstra sidan utav huvudet domnade bort, fick ett tryck utan dess like över bröstet och andningen blev väldigt väldigt ansträngd och jag mådde rent för jävla illa. När jag la mig i sängen så bara snurrade det och jag säger att det är ju TUR man varit med om detta förr för annars hade man nog varit helt hundra på att man skulle dö och man hade ringt efter ambulans (vilket jag gjorde de första gångerna detta hände för många många år sedan)..."normalt" brukar ju detta ge med sig inom en timme eller något sånt men jag vet fasen inte vad det blev nu denna gång för det har hållt i sig i snart 21 timmar nu och det är väl först sista timmen jag kunnat ana att det kanske äntligen börjar ge med sig...


Hade så gärna velat ta mig ut i det vackra vädret i dag men det har inte blivit någonting gjort alls, tog mig inte ur sängen föränn klockan var 12 och fick i mig två smörgåsar och en kopp te och efter det kurade jag ner mig i soffan men efter 10 minuter var det bara att uppsöka sängen igen...så min dag har tillbringats i sängen, under täcket och där har jag mått skit rent ut sagt!


Nu har jag iaf slängt in en maskin med tvätt och fått i mig lite mat men jag känner mig helt slut och färdig i både kropp och knopp efter alla dessa timmar med ångestpendlande så det kommer nog bli en rätt tidig kväll i kväll skulle jag tro.


I morgon ska jag skjutsa min vän T på spelningar i grannbyn och då har jag tänkt stanna kvar och lyssna faktiskt, musik gör mig gott och jag tror jag behöver fyllas lite med både sång och musik efter detta.
Sen är det väl tänkt att guldkornen ska komma till mig också...och hur jag ska lösa det med proviant etc vette tusan men jag får väl trolla. Det är ett helvete detta med ekonomin och soc som säger sig skall hjälpa hjälper inte till ett förbannade dugg så där tänker jag inte fråga igen...har frågat så många gånger förr men man har bara känt sig som en ren jävla idiot så nä...det blir till att leva billigt och äta av vad som finns i veckan som kommer...sen är jag ju ensam veckan därpå och då klarar jag mig på noll och ingenting...har vatten i kran och det räcker långt det, å inte blir man fet heller!


Kommer på mig själv att tänka på finaste H-E just nu och känner hur det spritter i magen på mig och en värme sprids...jag undrar jag vad som håller på hända :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Sponsorer

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards